ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Η προπόνηση που καίει πολλές θερμίδες και κόβει την πείνα

Η προπόνηση που καίει πολλές θερμίδες και κόβει την πείνα

Πρόγραμμα το οποίο σε βοηθά να κάψεις θερμίδες, λίπος, να αλλάξεις το σώμα σου και σου κόβει την όρεξη για φαγητό. Σύμφωνα με μία πρόσφατη έρευνα από το University of Western Australia, το High intensity interval training (HIIT) απελευθερώνει την ορμόνη γκρελίνη, η οποία συνδέεται με τη μείωση της πείνας. Επίσης αυξάνει τα επίπεδα του γαλακτικού οξέως και της γλυκόζης στο αίμα, τα οποία επίσης έχουν την ιδιότητα να κόβουν μαχαίρι την πείνα.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα περιλαμβάνει γρήγορη εναλλαγή έντονων αερόβιων ασκήσεων και επιταχύνει τη λειτουργία του μεταβολισμού. Ένα ενδεικτικό πρόγραμμα Ηiit workout περιλαμβάνει:

Πηδήματα στον αέρα

Καθίσματα με την πλάτη στον τοίχο

Step-ups σε καρέκλα

Ασκήσεις με αλτήρες για τους τρικέφαλους

Στατικό τρέξιμο με άρση γονάτων

Σανίδα στο πλάι

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

♦ (Κάντε κάθε άσκηση σε μεγάλη ένταση για 30 δευτερόλεπτα με 10 δευτερόλεπτα ξεκούραση ανάμεσα από κάθε άσκηση. Επαναλάβετε όλο το πρόγραμμα 3 φορές).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.