ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Γύμνασε τα χέρια σου σε μόλις 2,5 λεπτά την ημέρα και χωρίς βαράκια! (φωτο)

Γύμνασε τα χέρια σου σε μόλις 2,5 λεπτά την ημέρα και χωρίς βαράκια! (φωτο)

Τα χέρια είναι το μοναδικό σημείο του σώματος που μπορεί να γυμναστεί πολύ γρήγορα (αλλά και το ακριβώς αντίθετο). Επομένως, δεν αξίζει να τα γυμνάσεις και μετά να σταματήσεις να ασχολείσαι μαζί τους. Θα επανέλθουν στην προηγούμενη κατάστασή τους. Δες τι μπορείς να κάνεις σε μόλις 2,5 λεπτά χωρίς να χρειαστείς καν βαράκια.

Βατραχάκι Ξεκίνα από τη θέση της σανίδας με τα χέρια και τα πόδια σου ίσια. Έπειτα πήδα απλά και φέρε τα πόδια σου πίσω από τα χέρια σου. Τέλος πήδα ξανά και επέστρεψε στην αρχική σου θέση. Κάνε όσο περισσότερες επαναλήψεις μπορείς σε μόλις 30 δευτερόλεπτα.

xeria1

Η σανίδα της superwoman Ξεκίνα πάλι από τη θέση της σανίδας, χαμήλωσε τους αγκώνες σου και ακούμπα την κοιλιά σου στο πάτωμα. Σήκωσε όπως είσαι χέρια και πόδια όσο πιο ψηλά μπορείς. Ξάπλωσε και επέστρεψε στη στάση της σανίδας. Αυτό είναι μια επανάληψη. Κάνε το ίδιο για 30 δευτερόλεπτα.

xeria2

Πλαϊνή σανίδα Κάτσε σε πλαϊνή σανίδα με τον αγκώνα σου να ακουμπάει κα΄τω και το χέρι σου που είναι ελεύθερο πίσω από το κεφάλι. Έτσι όπως είσαι προσπάθησε να ενώνεις τον αγκώνα σου που είναι από την πάνω μεριά με το αντίστοιχο γόνατο. Επανέλαβε το ίδιο για άλλα 30 δευτερόλεπτα και έπειτα άλλαξε μεριά και κάνε το ίδιο.

xeria3

Σανίδα με σήκωμα ποδιού Όπως είσαι στη στάση της σανίδας σήκωνε εναλλάξ το δεξί και το αριστερό γόνατο προς το στήθος σου. Επανέλαβε για 30 δευτερόλεπτα.

xeria4

Όπως σου το υποσχεθήκαμε. Σε μόλις 2,5 λεπτά θα έχεις τελειώσει την προπόνηση των χεριών σου. Πόσο τέλειο είναι αυτό; Και ακόμα πιο τέλειο είναι ότι μπορείς να την επαναλαμβάνεις κάθε μέρα όπου κι αν βρίσκεσαι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.