ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η άσκηση που θα σε κάνει να δείχνεις έως και 5 κιλά πιο αδύνατη! (φωτο)

Η άσκηση που θα σε κάνει να δείχνεις έως και 5 κιλά πιο αδύνατη! (φωτο)

Θες κορμί μοντέλου; Δες πως θα φτιάξεις τη στάση του σώματός σου με μια απλή άσκηση!

 Όπως υποστηρίζουν ειδικοί και στιλίστες, όταν περπατάς καμαρωτή και με ίσια την πλάτη, δείχνεις ψηλότερη και πιο αδύνατη έως και 5 κιλά!

Η άσκηση bent- over row (κωπηλατική) θα δυναμώσει την πλάτη σου, θα γυμνάσει τους ώμουςκαι τα χέρια και θα βελτιώσει τη στάση του σώματος για να δείχνεις σίγουρη και γεμάτη αυτοπεποίθηση όταν κινείσαι.

Το μόνο που θα χρειαστείς είναι ένα ζευγάρι βαράκια 2 κιλών.

Πιάσε τα βαράκια σε κάθε χέρι, τέντωσε μπροστά τα χέρια σου, λύγισε ελαφρώς τα γόνατα και στάσου με τον κορμό παράλληλα προς το έδαφος.

Στη συνέχεια λύγισε προς τα πάνω τους αγκώνες, κρατώντας σταθερή τη θέση των ποδιών και του κορμού σου και σφίγγοντας ταυτόχρονα την κοιλιά.

Βεβαιώσου ότι οι αγκώνες κοιτούν παράλληλα προς τα πάνω, όπως δείχνει η εικόνα. myfit12.jpg

Τέντωσε αργά τα χέρια σου μπροστά για να επιστρέψεις στην αρχική θέση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κάνε 3 set των 12 επαναλήψεων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.