ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θα «φάει» καλά στην Ευρωβουλή η Ελεωνόρα. Θα δοξάσει (και αυτή...) το όνομα της Ελλάδας!

Κάντε μασάζ σε αυτό το σημείο του ποδιού και θα εκπλαγείτε από τα αποτελέσματα!

Κάντε μασάζ σε αυτό το σημείο του ποδιού και θα εκπλαγείτε από τα αποτελέσματα!

Υπάρχουν πολλές μέθοδοι που κάνουν τις γυναίκες να φαίνονται όμορφες, αλλά το μεγάλο μυστικό της κινεζικής ιατρικής για άριστη υγεία είναι το σημείο San Yin Jiao. Είναι ένα σημείο που βρίσκεται και στα δύο πόδια, στο εσωτερικό μέρος της κνήμης .

Για να το εντοπίσετε βάλτε 4 δάχτυλα πάνω από τον αστράγαλο, στο εσωτερικό μέρος των ποδιών. Το σημείο αυτό θα πρέπει να είναι στο δείκτη του χεριού σας. Είναι αρκετά εύκολο να το εντοπίσετε και σημαντικό έτσι ώστε να γνωρίζετε από πού να αρχίσετε το μασάζ.

Τώρα μπορείτε να ξεκινήσετε το μασάζ. Εφαρμόστε βαθιά πίεση πίσω από την κνήμη και κάντε μασάζ. Χρειάζονται μόνο 10 λεπτά, και μπορεί να γίνει οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας – αν και το βράδυ θα μπορούσε να είναι καλύτερα. Μπορείτε να κάνετε μασάζ και στα δύο πόδια ή εναλλάσσοντάς τα. Αν δείξετε επιμονή, τα αποτελέσματα θα είναι εκπληκτικά.

Οφέλη του μασάζ

Το μασάζ στο σημείο San Yin Jiao ρυθμίζει τον έμμηνο κύκλο και τον βελτιώνει, εξαλείφοντας την ανάγκη ιατρικών θεραπειών. Επίσης, η δύναμη και την ελαστικότητα του δέρματός μας είναι συνδεδεμένη με την σπλήνα – αν λειτουργεί σωστά, το δέρμα θα είναι κάνει το ίδιο. Με το μασάζ σε αυτό το σημείο, η σπλήνα διεγείρεται κάτι που οδηγεί σε καλύτερο δέρμα.

Παράλληλα, το μασάζ βελτιώνει τη σεξουαλική επιθυμία, λύνει τα ορμονικά ζητήματα, και σας βοηθά να ανακτήσετε τον αισθησιασμό σας, ενώ είναι σημαντικό, αν προσπαθείτε να μείνετε έγκυος – διεγείρει τις ωοθήκες και τη μήτρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Βοηθά με το φούσκωμα ή με μια εντερική διαταραχή. Το μασάζ βοηθά επίσης τον πόνο που προκαλείται από την έμμηνο ρύση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.