ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

3 λόγοι που δεν έχεις αποκτήσει ακόμα το σώμα των ονείρων σου!

3 λόγοι που δεν έχεις αποκτήσει ακόμα το σώμα των ονείρων σου!

Τον τελευταίο καιρό ακολουθείς μία σωστή, ισορροπημένη δίαιτα και δεν χάνεις ώρα στο γυμναστήριο.

Κι όμως, ακόμα δεν έχεις το σώμα που θα ήθελες ή την πρόοδο που φανταζόσουν. Πριν κατηγορήσεις τα γονίδια σου, μάθε ότι υπάρχουν 3 παράγοντες που ευθύνονται κατά κύριο λόγο για την αργοπορία.

1. Δεν είσαι ευτυχισμένη με τη σχέση σου, με αποτέλεσμα να νιώθεις άγχος, ανασφάλεια, στεναχώρια. Αυτές οι συναισθηματικές καταστάσεις επηρεάζουν το σώμα σου και επιβραδύνουν το μεταβολισμό που συνεπάγεται σε αργή καύση θερμίδων. Γι’ αυτό διώξε από τη ζωή σου ό,τι σε χαλάει, για να φύγουν μαζί και τα περιττά κιλά.

2. Ο οργανισμός σου είναι γεμάτος τοξίνες, από την ατμόσφαιρα, τον καπνό, τα καλλυντικά, τα τρόφιμα, που έχουν αποθηκευτεί στα κύτταρα του σώματος και καθυστερούν το καύσιμο λίπους. Για να απαλλαγείς από τις τοξίνες, δοκίμασε μία διατροφή πλούσια σε αντιοξειδωτικά συστατικά, κάνε απολέπιση, σάουνα και οτιδήποτε μπορεί να σε βοηθήσει να καθαρίσεις τον οργανισμό σου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

3. Δε δίνεις το 100% της ενέργειας σου στο γυμναστήριο ή στις καθημερινές σου υποχρεώσεις. Δεν αρκεί να χτυπιέσαι 1 ώρα την ημέρα στο γυμναστήριο και το υπόλοιπο διάστημα να μην κουνάς τα πόδια σου. Προσπάθησε να βρίσκεσαι σε συνεχή κίνηση παντού, στο γραφείο, στα ψώνια, στο σπίτι για να ενεργοποιήσεις το μεταβολισμό σου, να ξυπνήσεις τους μυς και να αποκτήσεις γρήγορα τα επιθυμητά αποτελέσματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.