Θέλεις κατάλευκα δόντια; Το «μαγικό» διάλυμα για να το πετύχεις!

Θέλεις κατάλευκα δόντια; Το «μαγικό» διάλυμα για να το πετύχεις!

Κάθε γυναίκα αναζητά τρόπους για να έχει υγιές και λευκό χαμόγελο χωρίς να χρειαστεί να καταφύγει σε χημικές και επίπονες διαδικασίες.

Οι καθημερινές συνήθειες όπως ο καφές, το κάπνισμα, το αλκοόλ και η κατανάλωση συγκεκριμένων τροφών, αφήνουν στίγματα και στερούν από τα δόντια τη φυσική τους λευκότητα.

Αν θέλεις λευκά δόντια, δοκίμασε να φτιάξεις στοματικό διάλυμα με μηλόξυδο και θα εκπλαγείς από την αποτελεσματικότητά του.

Το μηλόξυδο είναι φτιαγμένο από μήλα που έχουν υποστεί ζύμωση και είναι πλούσιο σε πηκτίνη και βασικά μέταλλα.

Είναι ισχυρό καθαριστικό και βοηθά στη διατήρηση του όξινου pΗ.

Πώς θα το φτιάξεις

Αναμείξτε ένα κουταλάκι του γλυκού μηλόξυδο με μισό φλιτζάνι νερό και χρησιμοποιήστε το ως στοματικό διάλυμα.

Κάντε ένα μπούκωμα με αυτό το πρωί πριν βουρτσίσετε τα δόντια σας με την οδοντόκρεμα.

Στη συνέχεια βουρτσίστε τα δόντια σας κανονικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η κακή αναπνοή και η ουλίτιδα που συνδέονται με βακτήρια που αναπτύσσονται πάνω στη γλώσσα και ανάμεσα στα δόντια μπορούν να εξαλειφθούν αν κάνετε γαργάρες με μηλόξυδο για περίπου τρία λεπτά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.