ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Έτσι κάνουν γιόγκα στην Ρωσία! – Δασκάλα βάζει “φωτιά” στο Instagram με τις ημίγυμνες πόζες της [φωτό]

Έτσι κάνουν γιόγκα στην Ρωσία! – Δασκάλα βάζει “φωτιά” στο Instagram με τις ημίγυμνες πόζες της [φωτό]

Κι όμως, η 34χρονη Μαρίνα Βοβτσένκο από τη Μόσχα, με το μοναδικό λουκ και το ξυρισμένο κεφάλι, αποτελεί ζωντανή απόδειξη ότι μία γυναίκα μπορεί να νιώθει περήφανη για το σώμα της ακόμα και μετά από τρεις γέννες.

Η σέξι δασκάλα γιόγκα έχει προκαλέσει σάλο στα social media με τις τολμηρές φωτογραφίες που ποστάρει, οι οποίες τη δείχνουν να εκτελεί περίπλοκες στάσεις γιόγκα που μοιάζουν να… αψηφούν τη βαρύτητα. Δεν είναι εξάλλου τυχαίο που η Βοβτσένκο έχει πάνω από 145.000 ακόλουθους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που χαρίζουν χιλιάδες like σε κάθε της ανάρτηση.

Το σήμα κατατεθέν της σέξι Ρωσίδας είναι οι γυμνές ή ημίγυμνες πόζες μπροστά από ειδυλλιακά τοπία, για τις οποίες δεν νιώθει ίχνος ντροπής, παρά τα σχόλια ορισμένων στα social media. 

Η ίδια αρνείται να λάβει σοβαρά υπόψη τις «κακίες» των επικριτών της, λέγοντας ότι δεν έχει τίποτα για το οποίο πρέπει να ντρέπεται. «Λατρεύω το σώμα μου και πιστεύω ότι είναι το καλύτερο αξεσουάρ που μπορεί να έχει μια γυναίκα. Εξάλλου, ο μόνος τρόπος να δείξω τα αποτελέσματα της γυμναστικής είναι να βγάλω τα ρούχα μου, αφού ένα τζιν ή ένα φόρεμα μπορεί απλώς να κολακεύει μια γυναίκα, κρύβοντας τις ατέλειές της», αναφέρει χαρακτηριστικά. Ρωσίδα δασκάλα γιόγκα βάζει φωτιά στο Instagram με τις ημίγυμνες πόζες της

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.