Fitness Blogger αλλάζει τα δεδομένα – Μια σοκολάτα την ημέρα βοηθά να χτίσετε κορμί [φωτό]

Fitness Blogger αλλάζει τα δεδομένα – Μια σοκολάτα την ημέρα βοηθά να χτίσετε κορμί [φωτό]

Μια σοκολάτα την ημέρα βοηθά στο να κρατήσετε τη σιλουέτα σας και σας δίνει την απαιτούμενη ενέργεια προκειμένου να προπονηθείτε. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει, η Ζάνα Φαν Ντέικ, μια fitness blogger με περισσότερους από 70,000 followers στο instagram.

Οι σέξι selfies φωτογραφίες και η σοκολάτα είναι τα κλειδιά για να χτίσετε το κορμί που θέλετε σύμφωνα με την γυμνάστρια, Ζάνα Φαν Ντέικ. Η 23χρονη personal trainer από το Λονδίνο, έρχεται να αλλάξει όσα γνωρίζαμε μέχρι πρότινος, δίνοντας τις δικές της συμβουλές για ένα καλοχτισμένο κορμί.

Η 23χρονη θεωρή πως το να ποστάρει κάποιος φωτογραφίες της προόδου του πάνω στην γυμναστική μπορεί να δώσει κίνητρο στους περισσότερους να πετύχουν τους στόχους τους.

Επισημαίνει μάλιστα πως εκτός από τα γεύματά της, τα οποία είναι πάντα συγκεκριμένα, τρώει κάθε μέρα και μια σοκολάτα αφού τη βοηθά να πετυχαίνει τους στόχους της κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

Η Φαν Ντέικ συνιστά να μην μπαίνουν μεγάλοι στόχοι και επαναστατικοί όσον αφορά το κορμί, στην αρχή κάθε έτους αφού κάτι τέτοιοι μπορεί να αποδειχθεί ουτοπία. «Βάζουμε πάντα εφικτούς στόχους. Το να πει κάποιος πως δεν πρόκειται να πιει αλκοόλ για έναν ολόκληρο χρόνο, δεν θα είναι ρεαλιστικό» λέει χαρακτηριστικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.