Ποια λάθη δεν πρέπει να κάνετε για να έχετε επίπεδη κοιλιά

Ποια λάθη δεν πρέπει να κάνετε για να έχετε επίπεδη κοιλιά

Λίγο πολύ όλες ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να καταφέρουμε να αδυνατίσουμε. Σωστή διατροφή, πολύ νερό και εντατική άσκηση είναι τα τρία μαγικά κλειδιά της επιτυχίας!

Ακολουθώντας, λοιπόν, κι εσύ ένα σωστό διατροφικό πρόγραμμα κατάφερες επιτέλους να χάσεις τα κιλά που σε βασανίζουν. Επόμενος στόχος σου; Μα φυσικά να αποκτήσεις την επίπεδη κοιλιά που πάντοτε ονειρευόσουν.

Αν προσπαθείς και δε βλέπεις αποτέλεσμα, τότε αναρωτήσου αν κάνεις ένα (ή περισσότερα) από τα παρακάτω βασικά λάθη:

1. Καταναλώνεις πολλά light αναψυκτικά: Σύμφωνα με έρευνες, τα άτομα που καταναλώνουν άφθονη ποσότητα αναψυκτικών (ακόμη και τύπου light) μέσα στην ημέρα, τείνουν να λαμβάνουν περισσότερες θερμίδες από εκείνα που προτιμούν το νερό ή το τσάι.

2. Τρως απ’έξω πολύ συχνά: Τι κι αν παρήγγειλες μόνο μια σαλάτα; Ένα είναι το μόνο σίγουρο, δε γνωρίζεις τι υλικά και πόση ποσότητα χρησιμοποιούν ανά μερίδα. Ποιο το νόημα, λοιπόν, να φας μια σαλατούλα αν «κολυμπά» στο λάδι ή στις παχυντικές σως; Φρόντισε από εδώ και στο εξής να ετοιμάζεις μόνη σου τα γεύματά σου. largekljjh 4a644

3. Καταπολεμάς τις κρίσεις άγχους σου με γλυκά: Παρόλο που προσέχεις τη διατροφή σου, όταν αγχώνεσαι ή στενοχωριέσαι για κάτι το ρίχνεις στα… γλυκά! Η βάφλα, οι σοκολάτες και τα ζαχαρωτά φαντάζουν ιδανική παρηγοριά, όμως αν θες να αποκτήσεις επίπεδη κοιλιά θα πρέπει να τα απαρνηθείς. Έχε πάντα στην τσάντα σου μπάρες δημητριακών με μαύρη σοκολάτα, ανάλατους ξηρούς καρπούς και αποξηραμένα φρούτα για τις… δύσκολες ώρες.

4. Έχεις «κολλήσει» στην αερόβια άσκηση: Κάθεσαι με τις ώρες πάνω στο διάδρομο και δε λες με τίποτα να δοκιμάσεις κάποια άλλη μορφή άσκησης. Και γιατί να το κάνεις άλλωστε; Έχεις διαβάσει παντού πως η αερόβια άσκηση βοηθά στο αδυνάτισμα. Δεν έχεις άδικο, αλλά ήρθε η ώρα να πας ένα βήμα παρακάτω! Εντάσσοντας στο πρόγραμμά σου τις ασκήσεις με βάρη θα καταφέρεις να… γραμμώσεις σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: Δήμητρα Τσιγγενέ (queen.gr)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.