H σούπερ μαμά – Πώς να αποκτήσεις το κορμί μιας 40άρας με δύο παιδιά [φωτό]

H σούπερ μαμά – Πώς να αποκτήσεις το κορμί μιας 40άρας με δύο παιδιά [φωτό]

Η Μπελίντα Νόρτον Σμιθ αποτελεί ίσως το καλύτερο παράδειγμα για τις μητέρες που κάποια στιγμή στη ζωή τους αντιλαμβάνονται πως οι ανάγκες της καθημερινότητας δεν τους επιτρέπουν να κάνουν πράγματα για τον εαυτό τους όπως στο παρελθόν. Σε ηλικία 38 ετών διαθέτει μια υπέροχη σιλουέτα, επειδή πολύ απλά συνδύασε τη νέα ζωή της με τις ανάγκες της για γυμναστική.

Η 38χρονη Αυστραλέζα πριν κάνει οικογένεια και αποκτήσει δύο παιδιά ήταν αθλήτρια του τριάθλου ωστόσο είδε τη ζωή της αλλά και το κορμί της να αλλάζουν ξαφνικά. «Προσπάθησα να διαπιστώσω ποια οφέλη θα μπορούσα να έχω από τη νέα μου ζωή. Είδα ότι η αερόβια γυμναστική από μόνη της δεν βοηθούσε» τόνισε σε πρόσφατή συνέντευξή της η Μπελίντα, η οποία πλέον διατηρεί δική της online εταιρεία με συμβουλές γυμναστικής.

Σκοπός της ήταν να αποδείξει πως κάθε γυναίκα μπορεί να πετύχει το κορμί που θέλει ανεξάρτητα από το πόσο δύσκολη είναι η διάρκεια της ημέρας στο σπίτι. Οσο για τις συμβουλές της «Ενα καλό κορμί όσο μεγαλώνουμε απαιτεί σωστή διατροφή, γυμναστική με βάρη και αερόβια γυμναστική μόνο το πρωί ώστε να μας βοηθά στην ευεξία», σημειώνει.

«Αυτό είναι το καλύτερο κορμί που είχα ποτε και είμαι σχεδόν 40 ετών. Πρέπει όλες οι γυναίκες να νιώθουν όμορφα με το σώμα τους. Οσες έχουν παιδιά απλά ας τα βάλουν να πρωταγωνιστήσουν στην άσκηση τους», ανέφερε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.