ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

6 tips που θα μας βοηθήσουν να κοιμηθούμε πιο όμορφα!

6 tips που θα μας βοηθήσουν να κοιμηθούμε πιο όμορφα!

Ο δυτικός κόσμος δοκιμάζεται από αϋπνίες και λοιπές νευρώσεις που δημιουργούνται από αυτές. Ιδού μερικές συμβουλές που θα μας βοηθήσουν να κοιμόμαστε πιο γλυκά.

1. Καθαρίζουμε το πρόσωπό μας. Η διαδικασία της αφαίρεσης της ημέρας από το πρόσωπό μας ανακουφίζει και δημιουργεί μια αίσθηση γαλήνης. Στα συν είναι το ότι κάνει καλό και στο δέρμα.

2. Διαβάζουμε λογοτεχνία. Όχι μηνύματα στο κινητό ή στο τάμπλετ, από τα οποία έχουμε φροντίσει να αποσυνδεθούμε δύο ώρες πριν πάμε για ύπνο. Όπως έχει αποδειχθεί το διάβασμα ενός βιβλίου μας γεμίζει εικόνες μη ρεαλιστικές, εικόνες ονείρου ενώ τα σόσιαλ μίντια μας υπενθυμίζουν όλα μας απασχόλησαν την ημέρα που πέρασε.

3. Φτιάχνουμε μια λίστα. Έστω νοητή για όλα όσα θέλουμε να κάνουμε την επομένη. Χωρίς άγχος προγραμματίζουμε τις υποχρεώσεις μας και αυτό μας χαρίζει μια ανακούφιση. Έχοντας δρομολογήσει τη μία δουλειά μετά την άλλη, έχουμε κερδίσει το χαμένο χρόνο της πιθανής σύγχυσης.

4. Πίνουμε ένα ποτήρι άπαχο και χωρίς λακτόζη, ζεστό γάλα. Ό,τι καλύτερο για το βράδυ. Το φαγητό, αργά τη νύχτα, πριν πέσουμε για ύπνο, θα μας κάνει να… δούμε ελέφαντες στον ύπνο μας. Η απουσία δείπνου, εάν πέσουμε δηλαδή στο κρεβάτι με άδειο στομάχι, θα μας κρατήσει σε ένταση. Το ζεστό γάλα είναι η ιδανική λύση.

5. Σκεφτόμαστε μόνο όσα μας κάνουν καλό. Κυρίως όσα έχουν να κάνουν με ανθρώπους που μας κάνουν καλό. Όσους θέλουμε να ευχαριστήσουμε για κάποιο λόγο ή όσους έχουμε μοιραστεί δυνατές στιγμές υγιούς επικοινωνίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

6. Μοιραζόμαστε κάτι πολύ αστείο με κάποιον. Είτε με τον σύντροφό μας την ώρα που χαλαρώνουμε στον καναπέ, είτε με κάποιον φίλο μας ή φίλη μας στο τηλέφωνο. Κάτι που ενδεχομένως συνέβη την ημέρα που πέρασε και μας προκάλεσε γέλια. Το γέλιο είναι πάντα με το μέρος μας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.