ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Αυτή είναι μεταμόρφωση: Από αγύμναστη… φέτες (φωτό)

Αυτή είναι μεταμόρφωση: Από αγύμναστη… φέτες (φωτό)

Η Λίζα Πάρκερ μοιράζεται με τους φίλους της στο Instagram φωτογραφίες που δείχνουν πώς το σώμα της μεταμορφώθηκε από την γυμναστική. Ωστόσο, κανείς δεν την πίστεψε.

Οι γυναίκα από το Οντάριο, δέχθηκε άσχημα σχόλια με τους περισσότερους να θεωρούν πως κάνει photoshop στις φωτογραφίες της.

H μεταμόρφωση της 29χρονης είναι εντυπωσιακή. Ποστάροντας φωτογραφίες από το πριν και το μετά, η ίδια φαίνεται στην μία φωτογραφία να είναι εντελώς αγύμναστη και στην άλλη να έχει καλλίγραμμους κοιλιακούς και σμιλεμένα οπίσθια.

Έχοντας περίπου 20 χιλιάδες ακολούθους, η Λίζα Πάρκερ φωτογραφίζεται με το μπικίνι της και δίνει διατροφικές συμβουλές.

Συγκεκριμένα, αν και στην αρχή είχε ανασφάλειες με το βάρος, ανακάλυψε ένα πρόγραμμα διατροφής που διαρκεί 12 εβδομάδες, σταμάτησε να ζυγίζεται και έδωσε βάση στην γυμναστική της.

Ωστόσο, όπως λέει στην Daily Mail, ξύπνησε ένα πρωί και είδε πως το διαδίκτυο της τρόλαρε. «Κατηγορήθηκα πως έχω κάνει εγχείρηση στο σώμα μου και πως κάνω συνέχεια photoshop. Δεν μπορούσα να το πιστέψω».

Η ίδια απάντησε στο τρολάρισμα του κοινού, ποστάροντας βίντεο δείχνοντας πως άλλαξε το σώμα της μόνο κάνοντας γυμναστική και τρώγοντας σωστά.

«Μπορεί στα social media να φτιάχνουμε τις φωτογραφίες μας με διάφορα φίλτρα, αλλά εγώ ποτέ δεν έχω επιχειρήσει κάτι τέτοιο. Για μένα ήταν πάντα θέμα δύναμης, αυτοπεποίθησης και στόχου. Δεν μπορούσα να αφήσω ανθρώπους που δεν με ξέρουν να λένε τέτοια πράγματα για μένα», ανέφερε η Λίζα. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.