ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΗΠΑ: Δεν θα πιστέψετε ποιο παγκόσμιο ρεκόρ έσπασε η 5χρονη Μάντισον [φωτό & βίντεο]

ΗΠΑ: Δεν θα πιστέψετε ποιο παγκόσμιο ρεκόρ έσπασε η 5χρονη Μάντισον [φωτό & βίντεο]

Το παγκόσμιο ρεκόρ στις έλξεις κατάφερε και έσπασε ένα 5χρονο κορίτσι στο Wisconsin των ΗΠΑ.

Η μικρή Madison κατάφερε να καταρρίψει το προηγούμενο ρεκόρ, για παιδιά της ηλικίας της, και δήλωσε πως θα συνεχίσει τη σκληρή προπόνηση για να καταφέρει να πετύχει καλύτερη επίδοση στο μέλλον.

Η 5χρονη έκανε 19 έλξεις πέντε περισσότερες από το προηγούμενο ρεκόρ. 

Δείτε το βίντεο και τις φωτογραφίες:

Five-year-old Madison Long has broken the consecutive pull-ups world record for someone her age

A video on YouTube shows Madison's record-breaking feat at a gymnastics facility After she was done she landed in a foam pit underneath the bar

Madison's certificate for her record is seen here in a Facebook photograph

 'I like working hard at stuff that I do'

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.