ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

10 εύκολοι τρόποι για να κάψετε το λίπος

10 εύκολοι τρόποι για να κάψετε το λίπος

Δείτε πως θα κάψετε άμεσα το λίπος χωρίς κόπο αλλάζοντας λίγα πράγματα.

1. Πιείτε πράσινο τσάι κάθε μέρα

Είναι πλούσιο σε κατεχίνες, κάποια ισχυρά αντιοξειδωτικά συστατικά, που επιταχύνουν λίγο το μεταβολισμό μας και ενισχύουν την καύση λίπους.

2. Κοιμηθείτε περισσότερες ώρες

3. Πίνετε ένα ποτήρι νερό πριν από κάθε γεύμα

Έτσι θα μειώσετε την αίσθηση πείνας και θα φάτε λιγότερο.

4. Καθαρίστε την κουζίνα σας

Ξεφορτωθείτε όλα τα παχυντικά τρόφιμα, ακόμα κι αν θεωρείτε πως έχετε ισχυρή θέληση και δεν θα μπείτε στον πειρασμό, είναι δεδομένο πως αν πεινάσετε θα καταφύγετε αμέσως σε αυτά.

5. Μειώστε το άμυλο στη διατροφή σας

Καταναλώνοντας τροφές με υψηλή περιεκτικότητα σε άμυλο όπως πατάτες, ψωμί, ρύζι και ζυμαρικά πολλαπλασιάζετε την αποθήκευση λίπους

6. Φάτε ένα πλήρες πρωινό

Αν επιλέξετε ένα καλό πρωινό δεν θα τσιμπολογήσετε στη δουλειά κάτι παχυντικό.

7. Περιορίστε τη ζάχαρη

8. Πιείτε καφέ πριν τη γυμναστική

Η καφεΐνη κάνει τον οργανισμό σας να κάψει λίπος αντί για γλυκόζη. Προτιμήστε να τον καταναλώσετε 1 ώρα πριν την γυμναστική σας και αποφύγετε όσο γίνεται ζάχαρη και γάλα.

9. Προγραμματίστε 5-6 γεύματα

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

10. Φάτε περισσότερα λαχανικά και λιγότερο junk food.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.