ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Το fitness ζευγάρι που με τα ακροβατικά του προσέλκυσε εκατομμύρια θεατές (φωτό, βίντεο)

Το fitness ζευγάρι που με τα ακροβατικά του προσέλκυσε εκατομμύρια θεατές (φωτό, βίντεο)

Ένα νεαρό ζευγάρι, και οι δύο λάτρεις της γυμναστικής, έχουν γίνει γνωστοί στο διαδίκτυο μέσω των κλιπ τους στα οποία κάνουν ασκήσεις για πολύ προχωρημένους. Ο 26χρονος Austin Raye και η φίλη του Julian Daigre από τη Νέα Ορλεάνη κέρδισαν την προσοχή εκατομμύρια χρηστών χάρη στις ασκήσεις… ρουτίνας που κάνουν και συνδυάζουν ακροβατικά, αλλά και αντοχή των μυών.

Πριν από δύο εβδομάδες ένα βίντεο από τις προπονήσεις τους μοιράστηκε στα κοινωνικά δίκτυα και από τότε έχει προβληθεί πάνω από 25 εκατομμύρια φορές. Στο σύντομο κλιπ ο άνδρας κάνει βάρη σηκώνοντας την κοπέλα που βρίσκεται σε κατακόρυφη στάση, ενώ δε λείπουν και τα σκαρφαλώματα στους τοίχους με απόλυτη άνεση και ευκολία.

Ο 26χρονος σηκώνει την κοπέλα του στον αέρα σαν να πρόκειται για μια ελαφριά κούκλα και εκείνη συνεχίζει να κάνει τις ασκήσεις της. Στη συνέχεια την πετάει στην κορυφή ενός τοίχου και εκείνη πιάνεται και κρεμιέται με ευκολία.

Είτε κάνουν πουσάπς, είτε κάποια άλλη πιο δύσκολη άσκηση, δείχνουν ότι έχουν μεγάλη ενέργεια και αντοχή και, βέβαια, μεγάλη άνεση. Το κλιπ έχει λάβει περισσότερα από 50.000 σχόλια με τα περισσότερα να δηλώνουν έκπληξη και να επαινούν το αναμφισβήτητο ταλέντο τους.

Πολλοί τούς παρομοίασαν με μαζορέτες, ενώ κάποιοι έκαναν με χιούμορ σύγκριση με τον εαυτό τους που δεν μπορεί να κάνει ούτε τα μισά από αυτά.

Το ίδιο το ζευγάρι αναφέρει ότι προσπαθεί να κάνει όλες τις ασκήσεις που ξέρει με έναν πιο ενδιαφέροντα τρόπο και πιο ελκυστικό για όποιον τις παρακολουθεί. Επιπλέον γυμνάζονται χωρίς να βαριούνται αφού κάθε μέρα είναι μια νέα διασκεδαστική εμπειρία. Έχουν επίσης το δικό τους κανάλι στο Youtube όπου μοιράζονται τα επιτεύγματά τους.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο… fitcoup1fitcoup2fitcoup3fitcoup4fitcoup5fitcoup6fitcoup7fitcoup8fitcoup9fitcoup10fitcoup11fitcoup12fitcoup13fitcoup14

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.