«Καταπράσινος» αγώνας δρόμου την Κυριακή στο Κτήμα Συγγρού

«Καταπράσινος» αγώνας δρόμου την Κυριακή στο Κτήμα Συγγρού

Το #PeopleRun διοργανώνεται για δεύτερη χρονιά από το  People Greece σε συνεργασία με το Κτήμα Συγγρού και το Ινστιτούτο Γεωργικών Επιστημών

Το Κτήμα Συγγρού φιλοξενεί την Κυριακή 16 Οκτωβρίου μια μεγάλη αθλητική, επιμορφωτική και διασκεδαστική εκδήλωση για όλη την οικογένεια. Ο αγώνας δρόμου 4 και 8 χιλιομέτρων και ο  αγώνας δρόμου για παιδιά Kids Run 1 χιλιομέτρου, είναι μόνο η αφορμή για να συναντηθούν μικροί και μεγάλοι μέσα στα χιλιάδες στρέμματα πρασίνου του Κτήματος Συγγρού και να απολαύσουν πολλές και ενδιαφέρουσες δραστηριότητες πριν και μετά τον αγώνα.

Το #PeopleRun διοργανώνεται για δεύτερη χρονιά από το  People Greece σε συνεργασία με το Κτήμα Συγγρού και το Ινστιτούτο Γεωργικών Επιστημών (ΙΓΕ).

Οι επισκέπτες του Κτήματος Συγγρού και της εκδήλωσης την Κυριακή 16 Οκτωβρίου θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν έναν αγώνα( #PeopleRun )γεμάτο ενέργεια και δυνατές στιγμές σε έναν καταπράσινο χώρο στο Μαρούσι, θα μάθουν τα οφέλη των καρπών της γης και τη θετική επίδρασή τους στον οργανισμό και στη ζωή τους και θα συμμετέχουν σε ποικίλες περιβαλλοντικές και ψυχαγωγικές δράσεις που θα βρίσκονται σε εξέλιξη στο Κτήμα.

Στα εκπαιδευτικά προγράμματα για παιδιά θα έχουν την τιμητική τους η μελισσοκομία (ενημέρωση για την παραδοσιακή και σύγχρονη μελισσοκομία / γνωριμία με τον κόσμο των μελισσών/ ενημέρωση από ειδικούς για τη διαδικασία συλλογής, επεξεργασίας και συσκευασίας του μελιού / γευσιγνωσία μελιού/Εικαστική έκφραση των παιδιών /Ξενάγηση στο Μελισσοκομικό Μουσείο), η εξερεύνηση του Δάσους Συγγρού μαζί με παιδαγωγικά παιχνίδια και η ξενάγηση στο Βοτανικό Κήπο και ενημέρωση για τα αρωματικά και θεραπευτικά φυτά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.peoplerun.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.