ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Colour Day Run: Ο πρώτος πολύχρωμος αγώνας δρόμου της Αθήνας!

Colour Day Run: Ο πρώτος πολύχρωμος αγώνας δρόμου της Αθήνας!

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα έρχεται το Colour Day Run, και ετοιμάζεται να συναρπάσει και να αγαπηθεί από μικρούς και μεγάλους.

Μετά το άκρως επιτυχημένο Colour Day Festival που συγκέντρωσε 70.000 θεατές μέσα σε μόλις δύο χρονιές, η Skull Productions και το Όλοι Μαζί Μπορούμε φέρνουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα το Colour Day Run, τον πιο χαρούμενο και πολύχρωμο αγώνα δρόμου 5 χιλιομέτρων της χώρας.

Το Colour Day Run θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9 Απριλίου στο Μαρούσι. ColourDayRun2

Δήλωσε συμμετοχή εδώ.

Πληροφορίες: http://www.colourdayrun.gr

Facebook Event: https://www.facebook.com/events/630320497168018/

Ακολούθησε το Colour Day Run στα Social Media:

http://www.facebook.com/ColourDayRun

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

http://www.instagram.com/ColourDayRun

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.