ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Ασκήσεις για να αποκτήσετε καλογυμνασμένους γλουτούς όπως τα αγγελάκια της Victoria Secret (βίντεο)

Ασκήσεις για να αποκτήσετε καλογυμνασμένους γλουτούς όπως τα αγγελάκια της Victoria Secret (βίντεο)

Μιράντα Κερ, Αντριάνα Λίμα, Ρόζι Χάτινγκτον, Ελσα Χοσκ είναι μερικές μόνο από τις εκθαμβωτικές και περιζήτητες καλλονές, που βλέπεις στις πασαρέλες του μπραντ Victoria Secret και αναρωτιέσαι πώς μπορούν να διατηρούν τόσο καλλίγραμμα πόδια, χωρίς κανένα ψεγάδι κυτταρίτιδας και γλουτούς που φτάνουν στο Θεό.

Το καλό με τα διάσημα μοντέλα είναι, ότι γνωρίζουν από πρώτο χέρι τα μυστικά για «θανατηφόρο» κορμί και σίγουρα η σωστή διατροφή δεν αρκεί από μόνη της.

Τι πρόγραμμα γυμναστικής ακολουθούν;

Ο σελέμπριτι τρέινερ και ιδρυτής του The Dogpound, ενός νέου χώρου γυμναστικής στο Μανχάταν, Κιρκ Μάιερς, αποκαλύπτει πως το «κλειδί» της επιτυχίας βασίζεται στο να διαλέξεις τον ιδανικό χρόνο γυμναστικής μέσα στη μέρα και να τον αφιερώνεις καθημερινά σε αυτόν το σκοπό. Πρέπει επίσης να έχεις θετική διάθεση, κίνητρο, καλούς προπονητές και επιμονή.

Ο Μάιερς σου προτείνει ένα πρόγραμμα με ασκήσεις ειδικά για την περιοχή των γλουτών, τη μεγαλύτερη μυϊκή ομάδα του σώματος, οι οποίες θα τους βάλουν «φωτιά» – με την καλή έννοια!

  • Donkey Kicks

Πρόκειται για μια άσκηση που τονώνει τους μηριαίους και τους ώμους και αυτό που απαιτεί είναι να κλωτσήσεις τους γλουτούς σου. Ξεκίνα από τη στάση για κάμψεις επάνω σε ένα ατομικό στρώμα γυμναστικής ή και το χαλί. Φέρε τα πόδια σου προς τα χέρια, ώστε τα γόνατα σου να βρίσκονται πάνω στο πάτωμα και κάτω από τους γοφούς σου. Σήκωσε το ένα σου πόδι σε ορθή γωνία και προσπάθησε να τινάξεις το πέλμα προς τα πάνω, διατηρώντας το σε φλεξ στάση, σαν να πρόκειται να κλωτσήσεις τους γλουτούς. Φέρε το γόνατο απαλά στην αρχική του θέση, χωρίς όμως να ακουμπήσει εντελώς στο έδαφος. Επανέλαβε την άσκηση 20 φορές σε κάθε πόδι.

apimagesapimages

  • Triangle

Γύρισε το σώμα σου στη στάση σανίδα και στήριξε το στη μια πλευρά, με την παλάμη να ακουμπάει στο έδαφος, κάτω από τον ώμο σου και το γόνατο σε ορθή γωνία κάτω από το γοφό σου. Βάλε το ελεύθερο χέρι σου πίσω από το κεφάλι σου και προσπάθησε να σηκώσεις το άλλο σου πόδι από το έδαφος, διαγώνια στον αέρα και ψηλά, όπως ακριβώς φαίνεται στο παρακάτω βίντεο. Επανέλαβε την άσκηση 20 φορές σε κάθε πόδι.

  • Side kick

Επέστρεψε το σώμα σου στην αρχική θέση, με τις παλάμες στο έδαφος και τα χέρια κάτω από τους ώμους και τα γόνατα στην ευθεία με τους γοφούς. Σήκωσε το ένα σου πόδι ψηλά διατηρώντας το σε ορθή γωνία. Φρόντισε να μην ξεπεράσει το ύψος των γλουτών. Επανέφερε το πόδι σου στην αρχική θέση με αργή κίνηση και επανέλαβε την άσκηση είκοσι φορές σε κάθε μεριά.

  • Fire Hydrant

Η άσκηση αυτή είναι μια παραλλαγή της προηγούμενης. Διατήρησε το σώμα σου στην ίδια θέση και αυτή τη φορά σήκωσε το ένα σου πόδι ψηλά, στο ύψος των γλουτών σου, έχοντας το ελαφρώς τεντωμένο και με τη φτέρνα να «κοιτάζει» προς το ταβάνι, ενώ τα δάκτυλα προς το πάτωμα. Το πόδι πρέπει να ανεβαίνει ψηλά, με τη φτέρνα διαγώνια προς τα πίσω. Επανέλαβε είκοσι φορές σε κάθε πόδι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: bovary.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.