Πρώην άστεγος και τοξικομανής μετατράπηκε σε yoga master και έσωσε τη ζωή του! (φωτό)

Πρώην άστεγος και τοξικομανής μετατράπηκε σε yoga master και έσωσε τη ζωή του! (φωτό)

Οι πρωταθλητές δεν γίνονται κατα τύχη, τις περισσότερες φορές κάτι είναι αυτό που τους δίνει έξτρα κίνητρο να προσπαθήσουν ακόμη περισσότερο όταν νιώσουν ότι έχουν φτάσει στα όριά τους.

Κάτι τέτοιο φαίνεται πως συνέβη και στον Τζέικομπ Μάνινγκ. «Πριν ασχοληθώ με την yoga έκανα χρήση ηρωίνη και κοκαΐνης. Ήμουν άστεγος στους δρόμους του Σαν Φρανσίσκο, πέρασα λίγες ημέρες στη φυλακή και συνήθως έμπαινα ξανά σε αυτήν μετά από λίγες  ημέρες ελεύθερης ζωής. Ετσι κυλούσε η ζωή μου», παραδέχεται με ωμή ειλικρίνεια ο Μάνινγκ, του οποίου η ζωή άλλαξε ριζικά όταν παρακολούθησε το πρώτο μάθημα yoga.

Αν δεν περάσεις από την κόλαση τότε δεν αναζητείς την ψυχική ηρεμία μέσα από την yoga. Αυτό υποστήριζει πλέον ο 25χρονος Μάνινγκ, ο οποίος παρακολούθησε το πρώτο μάθημα yoga σε ηλικία 19 ετών, όταν ένας θείος του πλήρωσε αρκετά χρήματα για να τον βοηθήσει σε μια κλινική αποτοξίνωσης.

«Μια ζωή σήκωνα βάρη. Δεν είχα στο μυαλό μου όμως ότι η yoga θα μου πρόσφερε κάτι τόσο σημαντικό. Την ψυχική μου ηρεμία», υποστήριξε ο πρώην τοξικομανής, ο οποίος παραδέχθηκε ότι στην αρχή ήταν δύσπιστος στο κατά πόσο θα τον βοηθούσε η yoga ώστε να ξεφύγει από τα ναρκωτικά.

Χρειάστηκε μάλιστα όπως είπε σχεδόν 9 μήνες για να αφιερώσει όλη τη ζωή του στην yoga και πλέον είναι ένας από τους περιζήτητους δασκάλους, έχοντας χιλιάδες followers στο instagram αλλά και δική του σελίδα στο Ιnternet.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.