ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Γυμναστήριο προσφέρει μαθήματα ύπνου σε κουρασμένους! – Δείτε πώς λειτουργεί! (βίντεο)

Γυμναστήριο προσφέρει μαθήματα ύπνου σε κουρασμένους! – Δείτε πώς λειτουργεί! (βίντεο)

Το να κοιμόμαστε όλο και λιγότερο, έχει γίνει ορόσημο του τρόπου ζωής του 21ου αιώνα. Βέβαια, μαζί με αυτό, έρχεται και μια σειρά από ανεπιθύμητες συνέπειες, όπως η κούραση και το άγχος.

Γι’ αυτό ακριβώς ένα γυμναστήριο στην Αγγλία είδε την ευκαιρία και ξεκίνησε μαθήματα ύπνου. Τα μαθήματα ύπνου περιλαμβάνουν 15 λεπτά διατάσεων και 45 ύπνου, στην ιδανική θερμοκρασία, μέσα σε ένα δωμάτιο γεμάτο αγνώστους.

Οι διοργανωτές αναφέρουν ότι “το μάθημα αναζωογονεί το μυαλό, βελτιώνει τη διάθεση και καίει θερμίδες”. Βέβαια, υπάρχει και μια επιστήμη πίσω από όλο αυτό.

Σύμφωνα με μια μελέτη που έγινε στο κολέγιο Allegheny στην Πενσυλβάνια, οι συμμετέχοντες που πήραν έναν 45λεπτο υπνάκο στη μέση της ημέρας, αντιμετώπισαν το άγχος τους καλύτερα από αυτούς που δεν κοιμήθηκαν. Και μια άλλη μελέτη από το UC Berkeley, διαπίστωσε ότι ο απογευματινός ύπνος μπορεί να αυξήσει την ικανότητα εκμάθησης του εγκεφάλου. Είστε πολύ κουρασμένοι για να πάτε γυμναστήριο; Γιατί δεν παίρνετε έναν υπνάκο;

Ένα γυμναστήριο στην Αγγλία, ξεκίνησε μαθήματα ύπνου και τα ονομάζει “ασκήσεις ύπνου”. Το μάθημα περιλαμβάνει 15 λεπτά διατάσεων και 45 λεπτά ύπνου… …στην ιδανική θερμοκρασία, μέσα σε ένα δωμάτιο γεμάτο με αγνώστους.

Οι διοργανωτές υποστηρίζουν ότι “το μάθημα αναζωογονεί το μυαλό, βελτιώνει τη διάθεση και καίει θερμίδες”. Προς το παρόν, το μάθημα βρίσκεται σε δοκιμαστικό στάδιο. Δείτε το βίντεο που ακολουθεί, για περισσότερες πληροφορίες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.