Η Mars ανακάλεσε προϊόν της για λόγους σαλμονέλας

Η Mars ανακάλεσε προϊόν της για λόγους σαλμονέλας

Την ανάκληση μίας σειράς προϊόντων που εντοπίστηκαν να περιέχουν το μικρόβιο της σαλμονέλας, αποφάσισε η εταιρεία Mars στη Βρετανία και στην Ιρλανδία.

Η εταιρεία παραγωγής προϊόντων σοκολάτας κάνει λόγο για έναν μικρο αριθμό που αφορά τη σειρά Minstrels και Maltesers Teasers, με ημερομηνία λήξης στις 6 Μαΐου 2018 ή στις 13 Μαΐου 2018.

Ο εκπρόσωπος της Mars δήλωσε ότι μέχρι τώρα δεν έχουν δεχθεί αναφορές για μόλυνση ή παράπονα. Τόνισε, δε, πως η απόφαση να αποσυρθούν τα συγκεκριμένα προϊόντα ήταν καθαρά για προληπτικούς λόγους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ζήτησε από τους αγοραστές να μην καταναλώσουν τις σειρές αυτές των προϊόντων, αλλά και να μην τα πετάξουν. «Θέλουμε να επικοινωνήσουν μαζί μας και να μας τα επιστρέψουν, ώστε να τα ελέγξουμε», τόνισε χαρακτηριστικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.