Coolsculpting και Diet Tube: Δύο επαναστατικές μέθοδοι απώλειας λίπους και μείωσης καρδιοπαθειών

Coolsculpting και Diet Tube: Δύο επαναστατικές μέθοδοι απώλειας λίπους και μείωσης καρδιοπαθειών

Δύο επαναστατικές μέθοδοι απώλειας λίπους στο ανθρώπινο σώμα αναδείχθηκαν πρόσφατα σε τρία διαφορετικά συνέδρια στο Λονδίνο, την Ρώμη και το Σικάγο των ΗΠΑ, ως οι πλέον ασφαλείς για την ανθρώπινη υγεία, αλλά και οι πλέον αποτελεσματικές μέθοδοι μείωσης του λίπους και “εξυγίανσης” του ανθρώπινου σώματος:

-Η πρωτεϊνική δίαιτα DietTube και
-Η μη επεμβατική λιποαναρρόφηση με την μέθοδο coolsculpting

Οι δύο μέθοδοι εφαρμόζονται στην Ελλάδα από τον γνωστό πλαστικό χειρουργό του Λονδίνου, Απόστολο Γαϊτάνη* και τα αποτελέσματα μετά από την εφαρμογή τους σε εκατοντάδες άτομα που υπέφεραν από παχυσαρκία ή που απλώς ήθελαν να βελτιώσουν την φυσική τους κατάσταση και εμφάνιση ήταν περισσότερο από εντυπωσιακά.

H πρωτεϊνική δίαιτα DietTube βασίζεται σε ένα πρωτόκολλο θεραπευτικής αγωγής που προβλέπει απώλεια 6-8% του σωματικού βάρους σε καθαρό λίπος, χωρίς να μειωθεί η μυική μάζα.

Αυτό επιτυγχάνεται κυρίως μέσω της κέτωσης, μίας διαδικασίας κατά την οποία ο οργανισμός χρησιμοποιεί τις αποθήκες λίπους για την παραγωγή της ενέργειας που χρειάζεται για όλες τις φυσιολογικές σωματικές και διανοητικές λειτουργίες σε καθημερινή βάση. Έτσι, το βάρος που χάνουμε συνίσταται σε περιττό λίπος, χωρίς καμία επίπτωση στη μυϊκή μάζα.

Αφορά την λήψη φακέλων DietTube με μείγμα πρωτεϊνών (γάλακτος) υψηλής βιολογικής αξίας που έχουν επιπλέον εμπλουτιστεί στα αμινοξέα l-ισολευκίνη, ορνιθίνη, l-τρυπτοφάνη, ταυρίνη και l-κιτρουλίνη.

Παράγονται στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής σύμφωνα με τα πρότυπα διασφάλισης ποιότητας και έχουν εγκριθεί από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων. Η διάρκειά της είναι 10 ημέρες έως 2 εβδομάδες συν 1 εβδομάδα συντήρησης.

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια των δύο πρώτων εβδομάδων δίνουμε έμφαση στην υψηλή πρόσληψη πρωτεϊνών μέσω των συμπληρωμάτων και της διατροφής, ενώ κατά την τρίτη γίνεται σταδιακά η επανένταξη των υδατανθράκων στη δίαιτα. Η μέθοδος είναι ιδανική για όποιον θέλει να χάσει γρήγορα και εύκολα βάρος.

Η μη επεμβατική λιποαναρρόφηση με την μέθοδο coolsculpting

Μία συνεδρία Coolsculpting είναι αρκετή για να απαλλαγούμε οριστικά από το τοπικό πάχος μέσα σε μία συνεδρία μόλις δύο ωρών!

Το σύστημα Coolsculpting, της αμερικανικής εταιρίας Zeltiq, είναι το αυθεντικό που χρησιμοποιεί την τεχνολογία της κρυολιπόλυσης.

Διατίθεται μόνο σε επιλεγμένους ιατρικούς χώρους. Η κρυολιπόλυση είναι μια μη επεμβατική θεραπεία εγκεκριμένη από τον FDA Αμερικής (Παγκόσμιο Οργανισμό Τροφίμων & Φαρμάκων) με την εφαρμογή της οποίας μπορούμε να απαλλαγούμε από το επίμονο τοπικό πάχος ανώδυνα, αποτελεσματικά και με απόλυτη ασφάλεια.

Η διαδικασία της κρυολιπόλυσης στοχεύει στην μείωση του τοπικού πάχους, αφήνοντας το δέρμα και τους γύρω ιστούς ανεπηρέαστους. Πιο συγκεκριμένα η λειτουργία της μεθόδου βασίζεται στην χρήση του ψύχους, σε ελεγχόμενη διαδικασία (Freeze Detect) που αναγκάζει τα λιποκύτταρα να μπουν σε «απόπτωση», δηλαδή να καταστραφούν και στη συνέχεια ν’ αποβληθούν από τον οργανισμό, «φαγοκυττάρωση», με φυσιολογικά βιολογικό τρόπο. Η μέθοδος αυτή εφαρμόζεται σε περιοχές που εμφανίζεται συσσωρευμένο τοπικό πάχος.

Στο σημεία που πρόκειται να γίνει η θεραπεία απλώνεται ένα gel το οποίο καλύπτεται με μια μεμβράνη, πάνω στην οποία στην συνέχεια εφαρμόζεται η ειδική κεφαλή, διαφορετική για κάθε σημείο του σώματος.

Η αίσθηση που έχουμε κατά τη διάρκεια της θεραπείας είναι αυτή του κρύου στην περιοχή της εφαρμογής. Η θεραπεία της κρυολιπόλυσης απαιτεί συνήθως μία συνεδρία και το αποτέλεσμα είναι μόνιμο.

Ανάλογα με το μέγεθος της περιοχής θεραπείας, μια συνεδρία μπορεί να διαρκέσει από 45 λεπτά έως και 2 ώρες περίπου. Από την ανταπόκριση που έχει κάθε επιδερμίδα θα κριθεί αν θα χρειαστεί επαναληπτική συνεδρία. Το τελικό αποτέλεσμα γίνεται ορατό 2-3 μήνες μετά την εφαρμογή.

Όπως αναφέρει ο άνθρωπος που έφερε τις θεραπείες αυτές στην Ελλάδα, ο Απόστολος Γαϊτάνης: “Είναι δύσκολο ακόμα και για εμάς που εργαζόμαστε για τις συνθήκες βελτίωσης του ανθρώπινου σώματος επί τριάντα χρόνια, να βλέπουμε τέτοια αποτελέσματα μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα και χωρίς η δαπάνη για την εφαρμογή των πρωτοκόλλων να είναι εξωπραγματική.

Ενας μέσος άνθρωπος μπορεί να έχει το προνόμιο να πετάξει από πάνω του εύκολα και με χαμηλό κόστος, από λίγα έως πολλά κιλά καθαρού λίπους να αποκτήσει τις προϋποθέσεις αποκλεισμού καρδιοπαθειών και άλλων ασθενειών που σχετίζονται με το υπερβολικό λίπος και αν συνεχεία να πλάσει το σώμα του όπως αυτός θα ήθελε να είναι.

Κάποτε για όλα αυτά χρειάζονταν χειρουργεία επί χειρουργείων. Και τεράστια έξοδα. Σήμερα η επιστήμη κάνει αυτά τα μικρά θαύματα μη επεμβατικά και απόλυτα ασφαλή με τα ίδια ακριβώς αποτελέσματα…”

Για περισσότερες πληροφορίες και για να συμβουλευθείτε τον γιατρό μπορείτε να δείτε σχετικά εδώ: www.agaitanis.gr

*Ο πλαστικός χειρουργός Απόστολος Γαϊτάνης, MD CCST, είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Χειρουργικής & της Διεθνούς Ένωσης Πλαστικών Χειρουργών ISAPS. Συνεργάτης του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών & του Ιατρικού Διαβαλκανικού Θεσσαλονίκης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

(Iατρεία: Αθήνα, Βασ. Σοφίας 48, Κηφισιά, Ηρώδου Αττικού & Μενάνδρου 1, Θεσσαλονίκη, Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης) τηλ: 210-7222070

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.