ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Με «δανεικούς» γιατρούς από Καρδίτσα και Τρίκαλα λειτουργεί το νοσοκομείο Λαμίας

Με «δανεικούς» γιατρούς από Καρδίτσα και Τρίκαλα λειτουργεί το νοσοκομείο Λαμίας

Η αδυναμία στελέχωσης του νοσοκομείου Λαμίας με μόνιμο προσωπικό, σε συνδυασμό με τις αυξημένες ανάγκες για γιατρούς έχει φέρει πολλές αντιδράσεις, καθώς γίνεται αναγκαστικός «δανεισμός» γιατρών από νοσοκομεία της Καρδίτσας και την Τρικάλων, δημιουργώντας προβλήματα.

Έτσι μετά τα Τρίκαλα, σειρά έχει το ΓΝ Καρδίτσας να αντιδράσει για την αναισθησιολόγο που καλείται να προσφέρει στο ΓΝ Λαμίας τον Ιανουάριο, υποστηρίζοντας ότι η συγκεκριμένη μετακίνηση δημιουργεί προβλήματα στη δική του λειτουργία.

Πάντως πέρα και πάνω από τις αντιδράσεις των ανθρώπων των άλλων Νοσοκομείων για την αναστάτωση που προκαλείται στη δική τους λειτουργία, το «καμπανάκι» χτυπούν και οι γιατροί του Νοσοκομείου Λαμίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν είναι δυνατόν να λειτουργήσει ένα νοσοκομείο με “εντέλλεσθε” και καθημερινές εσωτερικές αλλαγές των εφημεριών…», σημειώνουν γιατροί του νοσοκομείου, επισημαίνοντας τις τραγικές ελλείψεις, αλλά και την έλλειψη επικοινωνίας με τη διοίκηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.