4 σημεία στο σώμα σου που δεν τους βάζεις αντηλιακό ενώ πρέπει

4 σημεία στο σώμα σου που δεν τους βάζεις αντηλιακό ενώ πρέπει

Κάθε πρωί που ξυπνάς μετά την ενυδατική σου απλώνεις μια γενναία στρώση από το τριαντάρι αντηλιακό σου για να μην σε πιάσει ο ήλιος και σε φωτογηρανει πριν την ώρα σου. Υπάρχουν κάποια τυφλά σημεία ωστόσο στο σώμα σου που το μάτι σου δεν τα πιάνει, αλλά ο ήλιος τα βλέπει και τα καίει. Πάμε να τα δούμε

χείλη

Χείλη ζουμερά, χείλη χωρίς γραμμές, η περιοχή γύρω από το στόμα είναι αρκετά ευαίσθητη μιας και είναι άκρως εκφραστική. Τα χείλη σου έχουν ανάγκη από προστασία και όχι μόνο από ενυδάτωση βρες ένα αντηλιακό lip balm και άπλωσε το άφοβα.

Αφτιά

Ναι καλά άκουσες, οι λοβοί σου κινδυνεύουν. Πιάνεις τα μαλλιά σου κοτσίδα, βάζεις αντηλιακό στο πρόσωπο το λαιμό και το στέρνο, αλλά ξεχνάς ένα σημείο που ξεχωρίζει, και ο ήλιος το “σταμπάρει¨ τα αφτιά. Μην τσιγκουνεύεσαι και βάλε στον λοβό σου.

Πέλματα

Ο καρκίνος του δέρματος μπορεί να εμφανιστεί σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος είναι εκτεθειμένο και το επάνω μέρος του, το κουντεπιέ ή αλλιώς ο λεγόμενος ταρσός, έχει λεπτό δέρμα και μπορείς εύκολα να πάθεις έγκαυμα. Συντάκτρια μας έχει καεί εκεί κάτω και πραγματικά υπέφερε.

κλειδώσεις στα πόδια

Είναι ίσως ένα από τα πιο επώδυνα εγκαύματα, σκέψου ότι αυτό το κάψιμο δεν σε αφήνει να κάτσει όχι σε καρέκλα, αλλά σε χλωρό κλαρί. Έχε το νου σου γιατί αυτά τα σημεία μπορεί να είναι λίγο περίεργα αλλά είναι γκρίζες ζώνες τις οποίες πρέπει να προσέχεις πολύ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εμείς ευχόμαστε ένα καυτό καλοκαίρι από το οποίο θα βγεις αλώβητη και ανανεωμένη

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.