ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Καταργείται αφροδισιακό ποτό: Στις παρενέργειες και ο… πριαπισμός – Το έπινες και δεν μπορούσες ούτε να… στρίψεις!

Καταργείται αφροδισιακό ποτό: Στις παρενέργειες και ο… πριαπισμός – Το έπινες και δεν μπορούσες ούτε να… στρίψεις!

Εταιρεία στη Ζάμπια ανακοίνωσε ότι διακόπτει την παραγωγή ενός επιτυχημένου αφροδισιακού ποτού καθώς ένας από τους πελάτες της στη γειτονική Ουγκάντα διαμαρτυρήθηκε για τις παρενέργειες που προκαλεί καθώς όχι μόνο παρουσίασε καρδιακή αρρυθμία, αλλά και παρατεταμένη… στύση, έως και δύο ημέρες

“Σταματήσαμε την παραγωγή και τη διανομή (…) και ξεκινήσαμε εσωτερική έρευνα”, είπε ο διευθυντής της εταιρείας, Revin Zambia Ltd, Βίκας Καπούρ.

Το ρόφημα SX Energy Natural Power, όπως ήταν η εμπορική ονομασία του, κυκλοφορούσε εδώ και έναν χρόνο και ήταν από τα πιο επιτυχημένα στο είδος του, όχι μόνο στη Ζάμπια αλλά και στις γειτονικές χώρες.

Περιείχε φυσικά εκχυλίσματα πιπερόριζας και μακρόφυλλης ευρυκόμης (ασιατικό φυτό που είναι γνωστότερο με το όνομα “τόνγκατ άλι”), δυο ουσιών γνωστών για τις αφροδισιακές ιδιότητές τους.

Φαίνεται ότι το ποτό ήταν ιδιαίτερα ισχυρό, εξ ου και στη Λουζάκα το αποκαλούσαν “επτά ώρες, αλλά είχε φτάσει και τις… 14 ώρες με αποτέλεσμα να μην μπορούν ούτε καν… να κοιμηθούν!

Μέχρι που ένας χρήστης στην Ουγκάντα ανέφερε ότι παρουσίασε ταχυκαρδία και παρατεταμένη στύση (επί έξι ώρες), σε βαθμό που κρίθηκε ανησυχητικός για την υγεία του.

Η υπηρεσία ελέγχου των φαρμάκων της Ουγκάντας, που ερεύνησε την υπόθεση, διαπίστωσε ότι το “φυσικό” ρόφημα περιείχε και σιλδεναφίλη, μια ουσία που χορηγείται για τη θεραπεία της στυτικής δυσλειτουργίας και περιέχεται μεταξύ άλλων και στο γνωστό φάρμακο Viagra. Για τον λόγο αυτό, διατάχθηκε η κατάσχεση όλων των φιαλών, προκειμένου να προστατευθεί η υγεία των καταναλωτών.

Οι αρχές της Ζάμπιας, αφού ενημερώθηκαν σχετικά, εξέδωσαν επίσης μια προειδοποίηση για τη χρήση του ποτού αυτού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πάντως ο ιδιοκτήτης της παρασκευάστριας εταιρείας δηλώνει ότι έχει πλήρη εμπιστοσύνη στο προϊόν και διαβεβαιώνει ότι “δεν περιέχει καμία φαρμακευτική ουσία”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.