Σύσκεψη στο Μαξίμου για να επιστρέψει στο ελληνικό Δημόσιο το «Ερρίκος Ντυνάν»

Σύσκεψη στο Μαξίμου για να επιστρέψει στο ελληνικό Δημόσιο το «Ερρίκος Ντυνάν»

Σύσκεψη προκειμένου να εξεταστεί το ζήτημα της εξαγοράς του νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν, ώστε να επιστρέψει στο ελληνικό δημόσιο, είχε ο Αλέξης Τσίπρας με τον διευθύνοντα Σύμβουλο της Τράπεζας Πειραιώς και τον πρόεδρο του Ιδρύματος Ωνάση.

«Είχαμε σήμερα σύσκεψη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Τράπεζας Πειραιώς, Χρήστο Μεγάλου και τον Πρόεδρο του Ιδρύματος Ωνάση, Αντώνη Παπαδημητρίου, για την εξαγορά του νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν και την επιστροφή του στο δημόσιο σύστημα Υγείας» αναφέρει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

«Ενα στολίδι για το δημόσιο σύστημα Υγείας, το οποίο πέρασε εν μία νυκτί σε ιδιωτικά συμφέροντα, με χαριστικές τροπολογίες για να εξυπηρετεί δωρεάν τις ελίτ, τώρα μέσα από τη συνεργασία του Δημοσίου με το Ίδρυμα Ωνάση επανέρχεται στο ΕΣΥ και την υπηρεσία των πολλών» καταλήγει στην ανάρτησή του ο Αλέξης Τσίπρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως η διαδικασία που αναμένεται να ακολουθηθεί είναι η εξής: το ίδρυμα Ωνάση θα καταθέσει προσφορά, η οποία θα πάει στον σύμβουλο της Τράπεζας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη συνέχεια και αφού αξιολογηθεί η προσφορά θα περάσει από το Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο και θα λάβει την τελική απόφαση για το Ερρίκος Ντυνάν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.