ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Απίστευτο και όμως αληθινό! – Άνδρας στην Κρήτη έκανε εξέταση αίματος και του είπαν ότι… είναι έγκυος!

Απίστευτο και όμως αληθινό! – Άνδρας στην Κρήτη έκανε εξέταση αίματος και του είπαν ότι… είναι έγκυος!

Ένα απίστευτο συμβάν έλαβε χώρα στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Άναυδος έμεινε ένας άνδρας όταν πήγε στο νοσοκομείο για να πάρει τα αποτελέσματα και τη διάγνωση ιατρικών εξετάσεων που είχε κάνει και τον πληροφόρησαν ότι είναι… έγκυος!

Ο πρωταγωνιστής της υπόθεσης, σύμφωνα με το NeaKriti.gr, είχε κάνει ποικίλες αιματολογικές εξετάσεις σε δημόσιο νοσοκομείο του Ηρακλείου.

Προ ημερών, επισκέφθηκε το νοσηλευτικό ίδρυμα για να πάρει τα αποτελέσματά του.

Οταν, ωστόσο, πήρε το χαρτί στα χέρια του διαπίστωσε ότι η διάγνωση των «έβγαζε» έγκυο.

Ο γιατρός του μετέφερε τη… χαρμόσυνη διάγνωση

Προβληματισμένος, ο πρωταγωνιστής, ζήτησε από γιατρό να δει την εξέταση, για να κάνει νέα διάγνωση, και εκείνος -πιθανώς, νομίζοντας ότι πρόκειται για εξετάσεις γυναίκας- τον πληροφόρησε για τα… χαρμόσυνα νέα και του είπε πως οι εξετάσεις ήταν πολύ καλές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Για μια εξέταση αίματος πήγα και με βγάλανε έγκυο; Πως γίνεται αυτό;» αναρωτήθηκε ο ίδιος σύμφωνα με την ίδια πηγή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.