Σάμος: Με την παρέμβαση του Βασίλη Κικίλια λύθηκε το θέμα της απουσίας παιδιάτρου

Σάμος: Με την παρέμβαση του Βασίλη Κικίλια λύθηκε το θέμα της απουσίας παιδιάτρου

Στην άμεση επίλυση του προβλήματος που προέκυψε στο νοσοκομείο Σάμου, λόγω άδειας της μοναδικής παιδιάτρου προχώρησε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας.

Από χθες 16 Ιουλίου, έχει μετακινηθεί ο Διευθυντής Παιδιατρικής του Κέντρου Υγείας Καρλοβασίου Σάμου στο Γενικό Νοσοκομείο Σάμου, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες του παιδιατρικού τμήματός του.

Με απόφαση Κικίλια η μετακίνηση γιατρού
Η μετακίνηση θα διαρκέσει μέχρι και τις 19 Ιουλίου, οπότε και θα επιστρέψει η παιδίατρος του νοσοκομείου από την άδειά της.

Να υπενθυμίσουμε ότι χωρίς παιδίατρο έμεινε από την περασμένη Παρασκευή 12 Ιουλίου το Νοσοκομείο Σάμου, λόγω άδειας της μοναδικής παιδιάτρου, όπως αναφέρει η ΠΟΕΔΗΝ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία, προσθέτει ότι στην Παιδιατρική Κλινική του νοσοκομείου νοσηλεύονται εννέα παιδάκια και είναι απαραίτητη η υπηρεσία της στη Μαιευτική Κλινική (τοκετός) και τα χειρουργεία των παιδιών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.