ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Διώξε τις έντονες μυρωδιές από το ψυγείο με αυτόν τον τρόπο

Διώξε τις έντονες μυρωδιές από το ψυγείο με αυτόν τον τρόπο

Λίγο εκείνα τα ροδάκινα που μούχλιασαν, λίγο το τάπερ με το γιουβετσάκι που έχεις ξεχάσει από την προηγούμενη βδομάδα, το ψυγείο όχι μόνο έχει γίνει εστία βακτηρίων, αλλά και ιδιαίτερα δυσάρεστων οσμών. Αργά ή γρήγορα ξέρεις πολύ καλά ότι θα πρέπει να δώσεις ένα τέλος σε όλο αυτό. Ποιος είπε όμως ότι το καθάρισμα του ψυγείου είναι απαραίτητο να γίνει πραγματικός εφιάλτης;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όχι, δεν χρειάζεσαι ούτε ειδικά προϊόντα καθαρισμού, ούτε βαριά χημικά, παρά μόνο μερικά απλά και φυσικά υλικά που έχεις ήδη στο σπίτι σου. Πρώτα απ’ όλα, απομάκρυνε όλες τις χαλασμένες τροφές. Στη συνέχεια, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βάλεις σε ένα μπολάκι ή ένα φλιτζάνι λίγο ξίδι ή μπέικιν σόδα ή το κατακάθι του ελληνικού καφέ και να το τοποθετήσεις στο πρώτο ή το τελευταίο ράφι του ψυγείου. Άφησέ το όλο το βράδυ να δράσει και σου εγγυόμαστε ότι όταν ξυπνήσεις το πρωί η δυσοσμία θα έχει εξαφανιστεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.