Πώς μπορείτε να απαλλαγείτε από τον πονόδοντο με εύκολο τρόπο;

Πώς μπορείτε να απαλλαγείτε από τον πονόδοντο με εύκολο τρόπο;

Μικρά γιατροσόφια γεμάτα παράδοση και εμπειρία κρυμμένη στις πιο όμορφες συζητήσεις με την «παλαιά» γενιά.

Γαρύφαλλο
Το γαρύφαλλο λειτουργεί ως ένα αντι-φλεγμονώδες, αντι-βακτηριακό, αντιοξειδωτικό και αναισθητικό, το οποίο αποτελεί το ιδανικό γιατρικό για τον πονόδοντο. Χρησιμοποιείστε έλαιο από γαρύφαλλο και εφαρμόστε το απευθείας στο πονεμένο δόντι με τη βοήθεια ενός βαμβακιού. Να είστε σίγουροι ότι μπορεί να προσφέρει ανακούφιση από τον πονόδοντο.

Σκόρδο
Το σκόρδο έχει αντιβιοτικές ιδιότητες που μπορεί να είναι πολύ αποτελεσματικές έναντι των βακτηρίων στο στόμα. Μπορείτε να εφαρμόσετε κάποια σκόνη σκόρδου, καθώς και φρέσκο σκόρδο στο δόντι για να πάρει την ανακούφιση από τον πονόδοντο.

Χλιαρό νερό
Μία αποτελεσματική θεραπεία στο σπίτι για να απαλλαγείτε από τον πονόδοντο είναι να χρησιμοποιήσετε χλιαρό νερό. Προσθέστε μια κουταλιά της σούπας αλάτι σε ένα ποτήρι χλιαρό νερό. Όταν θα ξεπλύνετε το στόμα σας με αυτό το «διάλυμα», θα έχετε βοηθήσει να «σκοτώσετε» τα βακτήρια, καθώς και να αφαιρέσετε τα υγρά από τους ιστούς.

Τζίντζερ
Το τζίντζερ είναι ένα από τα καλύτερα φυσικά αναλγητικά, με αντι-βακτηριακή ιδιότητα. Τοποθετήστε μια φρέσκια ρίζα τζίντζερ στην προβληματική περιοχή και στη συνέχεια, αλλάξτε την κάθε 15 λεπτά με μια άλλη μέχρι να μειωθεί ο πόνος.

Χαμομήλι
Το χαμομήλι είναι ένα από τα πιο γνωστά αντι-φλεγμονώδη βότανα που μπορεί εύκολα να βρεθεί σχεδόν σε κάθε νοικοκυριό. Για να σταματήσει η φλεγμονή των ούλων, λοιπόν, είτε απλά ξεπλύνετε το στόμα με το χαμομήλι είτε κάντε γαργάρα επαναλαμβάνοντας αρκετές φορές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ξύδι
Λόγω της πολύ ισχυρής βιολογικής βακτηριοκτόνους και αντισηπτικής δράσης του ξυδιού χρησιμοποιείται κυρίως για να βοηθήσει τη θεραπεία του τραύματος. Τοποθετήστε ένα κομμάτι βαμβάκι εμποτισμένο με ξύδι στον τόπο όπου είναι ο πόνος και κρατήστε το για 1 έως 1,5 λεπτά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.