Αυτές τις ώρες δεν πρέπει να πίνετε ποτέ νερό

Αυτές τις ώρες δεν πρέπει να πίνετε ποτέ νερό

Και τώρα που πλέον μάθαμε πραγματικά πόσο νερό πρέπει να πίνουμε τη μέρα, μήπως είναι ώρα να μάθουμε και πότε να το πίνουμε; Κι όμως υπάρχουν κάποιες ώρες της μέρας που καλό θα ήταν να το αποφεύγουμε!

Κατά τη διάρκεια του γεύματος
Μια, δύο γουλίτσες δεν θα προκαλέσουν κανένα πρόβλημα. Ωστόσο θα σε συμβουλεύαμε να μην κατεβάζεις ποτήρια ολόκληρα ενώ τρως, καθώς κάτι τέτοιο μπορεί να προκαλέσει φούσκωμα και αέρια, αλλά και να παρεμποδίσει την πέψη των τροφών. Προτίμησε να πιεις νερό πριν ξεκινήσεις το φαγητό. Έτσι όχι μόνο θα ενυδατώσεις τον οργανισμό σου, αλλά θα αποφύγεις και την κατανάλωση αρκετών περιττών θερμίδων κατά το γεύμα σου, καθώς συχνά τείνουμε να μπερδεύουμε τη δίψα με την πείνα.

Όσο γυμνάζεσαι
Το σώμα μας χρειάζεται ηλεκτρολύτες – όπως το κάλιο και το νάτριο – για να αποτρέψει τις μυϊκές κράμπες. Η κατανάλωση πολύ νερού μπορεί να αραιώσει την ποσότητα των εν λόγω θρεπτικών συστατικών στον οργανισμό. Καλύτερα να επιλέξεις ένα ποτό με ηλεκτρολύτες, όπως το νερό καρύδας, κατά τη διάρκεια της γυμναστικής σου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όταν είσαι όρθιος
Σύμφωνα με τους κανόνες της διατροφής Αγιουρβέδα, δεν θα πρέπει να πίνουμε νερό όρθιοι. Αυτό βέβαια δεν είναι κάτι, το οποίο έχει αποδείξει κάποια έρευνα, απλά εμείς έχουμε υποχρέωση να σού το πούμε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.