ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βασίλης Κικίλιας: Το υπ. Υγείας θα αναλάβει τα έξοδα νοσηλείας της 8χρονης Αλεξίας

Βασίλης Κικίλιας: Το υπ. Υγείας θα αναλάβει τα έξοδα νοσηλείας της 8χρονης Αλεξίας

Ο υπουργός υγείας, Βασίλης Κικίλιας μίλησε στην ΕΡΤ και αναφέρθηκε στην κατάσταση της υγείας της 8χρονης Αλεξίας.

Μεταξύ άλλων, επεσήμανε ότι το υπουργείο υγείας πρόκειται να αναλάβει τα έξοδα νοσηλείας της Αλεξίας, που είχε τραυματιστεί το προηγούμενο Πάσχα στην Θήβα, από αδέσποτη σφαίρα.

Πριν από μερικές εβδομάδες η μητέρα της, είχε μιλήσει στο Star, περιγράφοντας τον Γολγοθά που περνά η οικογένειά της, τους τελευταίους μήνες. «Είναι λίγο καλύτερα, κουνάει το χεράκι της λίγο πιο πολύ από πριν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Προσπαθεί να χαμογελάει και να ακούει όταν της μιλάω. Κάποιες φορές αντιδρά σ’ αυτά που της λέω, κάποιες άλλες δεν αντιδρά καθόλου. Μας λένε ότι για αυτό που έχει πάθει, καλά είναι. Αυτό που θα γίνει στο μέλλον δεν το ξέρουν ούτε οι ίδιοι. Εξαρτάται και από το Κέντρο Αποκατάστασης, από πολλά πράγματα», είχε αναφέρει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.