Το μυστικό για να ξετυλίγεις πανεύκολα τη μεμβράνη κουζίνας

Το μυστικό για να ξετυλίγεις πανεύκολα τη μεμβράνη κουζίνας

Η μεμβράνη κουζίνας είναι ένα από τα πιο χρήσιμα πράγματα, αλλά συνάμα, από τα πιο εκνευριστικά, ειδικά όταν χάσεις την… αρχή.

Η μάχη που δίνει κάθε νοικοκυρά ή τουλάχιστον επίδοξη νοικοκυρά και νοικοκυραίος για να βρει την αρχή της μεμβράνης είναι φαινόμενο καθημερινό και αδιάκοπο και φαντάζει χωρίς τέλος. Εκτός αν ξέρεις τα κόλπα…

Πόσες και πόσοι δεν έχουν δώσει τη μάχη της μεμβράνης, ψάχνοντας άλλες φορές με υπομονή άλλες χωρίς, την αρχή που θα ξετυλίξει το… κουβάρι της μεμβράνης που καίγονται να χρησιμοποιήσουν; Και πόσες φορές αυτή η μάχη δεν έχει καταλήξει με τη μεμβράνη πεταμένη στα σκουπίδια και τα νεύρα κρόσσια; Ατελείωτες φορές.

Υπάρχει, όμως, ένα κόλπο απλό και ανέξοδο που υπόσχεται ότι αυτό δεν θα συμβεί ξανά.

  • Ποιο είναι αυτό το κόλπο;
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Βάζεις την μεμβράνη στην κατάψυξη. Εκείνη παγώνει και όταν τη χρειαστείς απλά την βγάζεις και θα δεις την αρχή να ξεκολλάει μόνη της. Και να σου δείχνει το δρόμο για να την ξετυλίξεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.