ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Δύο μυστικά για να κάνεις το σπίτι σου να μοσχομυρίζει

Δύο μυστικά για να κάνεις το σπίτι σου να μοσχομυρίζει

Μήπως το σπίτι μυρίζει ψαρίλα, τσιγαρίλα ή κλεισούρα; Μπορείς να το κάνεις να μυρίζει και πάλι υπέροχα, χρησιμοποιώντας ένα φρούτο που έχει σίγουρα στο ψυγείο σου.

  • Η πιο μακροχρόνια λύση

Κόψε τρία ή τέσσερα λεμόνια στη μέση και χρησιμοποίησε έναν λεμονοστύφτη για να αφαιρέσεις το χυμό τους. Στη συνέχεια, γέμισε τις άδειες λεμονόκουπες με μερικές κουταλιές μαγειρική σόδα. Βάλε τα λεμόνια σε ένα μπολ και άφησέ τα να κάνουν τα μαγικά τους!… Ή με άλλα λόγια, άφησε τη μαγειρική σόδα να απορροφήσει τις οσμές και τα λεμόνια να απελευθερώσουν το δροσερό άρωμά τους!
Tip: Άφησε το μπολ για μερικές μέρες πάνω στο τραπέζι της κουζίνας, μέχρι το σπίτι να μοσχοβολά και τα λεμόνια να μην μυρίζουν πια.

  • H πιο άμεση λύση
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κόψε μερικά λεμόνια στα 4 και τοποθέτησέ τα σε μια κατσαρόλα με νερό. Άφησε το νερό να βράσει για λίγο, και θα δεις ότι πολύ γρήγορα το σπίτι θα μυρίζει πολύ καλύτερα! Για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα, ρίξε στην κατσαρόλα και μερικές σταγόνες από το αγαπημένο σου αιθέριο έλαιο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.