ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σαντορίνη: Το νοσοκομείο του νησιού είναι το πιο ακριβό της Ευρώπης – Ασθενής πλήρωσε 2.360 ευρώ για εξετάσεις

Σαντορίνη: Το νοσοκομείο του νησιού είναι το πιο ακριβό της Ευρώπης – Ασθενής πλήρωσε 2.360 ευρώ για εξετάσεις

Η ΠΟΕΔΗΝ χαρακτηρίζει το νοσοκομείο της Σαντορίνης ως το «πιο ακριβό ιδιωτικό νοσοκομείο της Ευρώπης», κάνοντας λόγο για χρεώσεις πολλαπλάσιες από αυτές που προβλέπει το κρατικό τιμολόγιο.

Η ΠΟΕΔΗΝ καταγγέλλει ότι το νοσοκομείο Σαντορίνης λειτουργεί «με μεγάλη επικινδυνότητα χωρίς γιατρούς βασικών ειδικοτήτων και χρεώνει ακριβότερα τις εξετάσεις ακόμη και από τα Ιδιωτικά Νοσοκομεία, για τουρίστες και όσους δεν δικαιούνται περίθαλψη», ενώ υπογραμμίζει ότι εξαιτίας αυτής της κατάστασης δυσφημίζεται η χώρα μας διεθνώς.

ΠΟΕΔΗΝ: Τσουχτερά τιμολόγια στο νοσοκομείο Σαντορίνης
Παράλληλα, η ΠΟΕΔΗΝ παραθέτει εξετάσεις που έκανε ασθενής στο νοσοκομείο Σαντορίνης με συνολικό κόστος 2.360 ευρώ και κάνει λόγο για «τσουχτερά» τιμολόγια. «Αξονική που στοιχίζει 74 ευρώ με το κρατικό τιμολόγιο, χρεώνεται 200 ευρώ, συρραφή τραύματος με τιμή χειρουργικής επέμβασης, αιματολογικές εξετάσεις 30 ευρώ αντί 3 ευρώ», αναφέρει χαρακτηριστικά η ΠΟΕΔΗΝ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Ομοσπονδία καταγγέλλει υπέρογκες χρεώσεις για εξετάσεις στο νοσοκομείο Σαντορίνης. Τον περασμένο Ιούνιο σε ανακοίνωση η ΠΟΕΔΗΝ ανέφερε ότι Καναδός τουρίστας πλήρωσε 590 ευρώ για εξετάσεις ενώ, σύμφωνα με την καταγγελία, οι αντίστοιχες εξετάσεις στον ιδιωτικό τομέα στοιχίζουν 300 ευρώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.