ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Θέλετε λαμπερή εμφάνιση στις γιορτές; – Ξεκούραστο & «φρέσκο» πρόσωπο στο ρεβεγιόν; – Δείτε πώς θα το πετύχετε

Θέλετε λαμπερή εμφάνιση στις γιορτές; – Ξεκούραστο & «φρέσκο» πρόσωπο στο ρεβεγιόν; – Δείτε πώς θα το πετύχετε

Οι γιορτές βρίσκονται πλέον σε απόσταση αναπνοής και όλοι τρέχουν πανικόβλητοι να προλάβουν τις υποχρεώσεις, παραμελώντας τον εαυτό τους, με τη δικαιολογία ότι δεν έχουνε χρόνο και το βασικό δεν έχουν χρήματα ούτε για τα βασικά, πόσο μάλλον για μια ανανέωση προσώπου.

Εν έτει 2019 όλοι έχουμε τη δυνατότητα να απολαμβάνουμε σε πολύ οικονομική βάση, πλέον, τα σύγχρονα «όπλα» που έχουν φέρει την επανάσταση στη βιομηχανία της ομορφιάς με θεαματικά αποτελέσματα ορατά σε μία μόλις επίσκεψη: Μεσοθεραπεία, laser, botox, υαλουρονικό οξύ και τόσες άλλες μη χειρουργικές τεχνικές λείανσης των ρυτίδων και αντιγήρανσης.

Γίνονται στο ιατρείο, ανώδυνα και χωρίς αναισθησία και φυσικά αμέσως μετά μπορείτε να βγείτε έξω και να συνεχίσετε όλες τις συνήθεις δραστηριότητές την ίδια κιόλας μέρα.

Ο δρ. Απόστολος Γαϊτάνης ένας από τους κορυφαίους Έλληνες δημιουργούς ομορφιάς (παλιά τους έλεγαν «πλαστικούς χειρουργούς») και για τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνεί με τους ενδιαφερόμενους για την πλαστική χειρουργική εδώ και χρόνια αποδεικνύει πως φρεσκάδα, ανανέωση και οικονομία μπορούν να συμβαδίσουν μαζί.

Με ιατρείο τόσο στην Αθήνα όσο και στο Λονδίνο, θεωρείται ένας από τους κορυφαίους Ελληνες πλαστικούς χειρουργούς, σήμερα.

Τι έχει να προτείνει για να «ξεκουράσετε» άμεσα το πρόσωπό σας και γενικότερα για ταχεία αποκατάσταση της εμφάνισής σας; Η πιο ολοκληρωμένη, αποτελεσματική, ταχεία και οικονομική λύση που προτείνει, είναι η μεσοθεραπεία.

Η μεσοθεραπεία ενυδατώνει, συσφίγγει, τονώνει και αναπλάθει το δέρμα, δίνοντάς του μια πιο νεανική όψη. Επίσης, βελτιώνει την μικροκυκλοφορία, την οξυγόνωση των κυττάρων και την αποβολή των τοξινών, γι’ αυτό και θεωρείται η αποτελεσματικότερη μέθοδος κατά της κυτταρίτιδας.

Πρόκειται για μια θεραπεία που γίνεται με την έκχυση πολυβιταμινούχου, συσφικτικού και αναπλαστικού σκευάσματος στο μεσόδερμα, προλαμβάνοντας και αντιμετωπίζοντας αισθητικά προβλήματα όπως είναι η δερματική χαλάρωση, η γήρανση του δέρματος, οι ρυτίδες του προσώπου, η κυτταρίτιδα και άλλα.

Έτσι η μεσοθεραπεία μπορεί να γίνει σε διάφορες πάσχουσες περιοχές, τόσο στο σώμα όσο και στο πρόσωπο (λαιμός, μέτωπο, ρινοπαρειακές πτυχές, ζυγωματικά, καθώς και στα σημεία του σώματος που υπάρχει κυτταρίτιδα κ.α.).

Η εφαρμογή γίνεται με σύριγγες που έχουν μια πολύ μικρή και λεπτή βελόνα, ώστε τα συστατικά να εισχωρούν καλύτερα μέσα στον λιπώδη ιστό και να έχουν άμεσα και ορατά αποτελέσματα. Αποτελεί μια εντελώς ανώδυνη μέθοδο και τα πολυβιταμινούχα σκευάσματα – φαρμακευτικές ουσίες που χρησιμοποιούνται είναι απόλυτα ασφαλή.

Η θεραπεία τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα, διαρκεί περίπου μισή και μπορεί να επαναληφθεί μετά από 5 μήνες περίπου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο πλαστικός χειρουργός Απόστολος Γαϊτάνης, MD CCST, (www.agaitanis.gr) είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Χειρουργικής & της Διεθνούς Ένωσης Πλαστικών Χειρουργών ISAPS. Συνεργάτης του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών & του Ιατρικού Διαβαλκανικού Θεσσαλονίκης. τηλ: 210-7222070

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.