Σαπούνι πιάτων: Αυτές είναι οι 10 άγνωστες χρήσεις του

Σαπούνι πιάτων: Αυτές είναι οι 10 άγνωστες χρήσεις του

Όπως είναι ήδη γνωστό σε όλους, το σαπούνι για τα πιάτα αποτελεί ένα αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας.

Χωρίς αυτό δε γίνεται, αφού θα χρειαστείς τη βοήθειά του πολλές φορές μέσα στη μέρα για να καθαρίσεις την κουζίνα και τα διάφορα σκεύη που έχεις χρησιμοποιήσει για τα γεύματά σου.

Κι όμως, το συγκεκριμένο σαπούνι δεν απ’ ο,τι φαίνεται μόνο για τα πιάτα, αφού η χρήση του είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική για πολλές άλλες επιφάνειες.

Με αυτό μπορείς να καθαρίσεις μεγάλη γκάμα πραγμάτων, από τα πιο κλασικά, όπως το πάτωμα, μέχρι να το χρησιμοποιήσεις για τα τζάμια του σπιτιού ή το αυτοκίνητό σου. Αποτελεί, έτσι, την ιδανική και πολύ οικονομική λύση που θα σου λύσει τα χέρια για πολλά πράγματα που υπάρχουν εντός ή εκτός σπιτιού.

Με το σαπούνι για τα πιάτα, λοιπόν, μπορείς να καθαρίσεις:

-Το πάτωμα του σπιτιού

-Το εξωτερικό του αυτοκινήτου

-Λίπη σε υφάσματα

-Μίξερ

-Πάγκος κουζίνας

-Μούλιασμα των δαχτύλων πριν το μανικιούρ

-Αγριόχορτα έξω από το σπίτι σου

-Πέτρες που έχουν λερωθεί

-Λιπαρά μαλλιά

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

-Τα τζάμια του σπιτιού

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.