ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Aντικαταστάθηκαν 13 διοικητές νοσοκομείων

Aντικαταστάθηκαν 13 διοικητές νοσοκομείων

Το υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε νέα λίστα με διορισμούς διοικητών νοσοκομείων και αναπληρωτών διοικητών, έπειτα από την αντικατάσταση 13 ατόμων.

Συγκεκριμένα, έγιναν αποδεκτές οι παραιτήσεις 6 διοικητών νοσοκομείων και αναπληρωτών που είχαν επιλεγεί αρχικά και τοποθετήθηκαν νέοι στη θέση τους. Επίσης, ανακλήθηκε η εντολή διορισμού 7 διοικητών νοσοκομείων και αναπληρωτών, οι οποίοι αντικαταστάθηκαν.

Αντιδράσεις για τους αρχικούς διορισμούς διοικητές νοσοκομείων

Η αρχική λίστα με τους διορισμούς των διοικητών νοσοκομείων και των αναπληρωτών είχε προκαλέσει αντιδράσεις. Η πιο χαρακτηριστική περίπτωση αφορούσε τον Κωνσταντίνο Πατέρα, που είχε επιλεγεί ως διοικητής για το νοσοκομείο Καρδίτσας. Ο 80χρονος εκπαιδευτικός, που υπήρξε πολιτευτής της ΝΔ, πρώην πολιτευτής του ΛΑΟΣ και των ΑΝΕΛ, τελικά είχε υποβάλει την παραίτησή του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κριτική όμως είχε ασκηθεί τον Νοέμβριο- όταν δημοσιοποιήθηκε η πρώτη λίστα των διορισμών- και για τα προσόντα των επιλεγμένων για τις θέσεις διοικητών και αναπληρωτών νοσοκομείων, κάτι για το οποίο το υπουργείο Υγείας είχε απαντήσει τότε ότι το 72% των διορισθέντων έχουν μεταπτυχιακό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.