Με αυτόν τον τρόπο θα αφαιρέσεις από τα ρούχα σου το σημάδι του αποσμητικού

Με αυτόν τον τρόπο θα αφαιρέσεις από τα ρούχα σου το σημάδι του αποσμητικού

Τα σημάδια από αποσμητικό στα ρούχα είναι ίσως ό,τι χειρότερο μπορεί να σου συμβεί.

Σκέψου απλά το σοκ, πανικό, νευρική κρίση (όπως θες πες το) που παθαίνεις την στιγμή που έχεις σχεδόν ολοκληρώσει το ντύσιμο σου και έχεις αφήσει για το τέλος το λευκό σου πουκάμισο –δεν θες να το λερώσεις από make up, οπότε πάντα το φοράς στο τέλος-.

Ποιος είδε τον τρελό και δεν τον φοβήθηκε; Έχεις αυτό το ύφος στο πρόσωπο σου του πανικού και των νεύρων ταυτόχρονα, σαν να ήρθε το τέλος του κόσμου. Λογικό αν μας ρωτάς, γιατί κι εμείς αυτό ακριβώς θα παθαίναμε στην όψη του κίτρινου λεκέ από το αποσμητικό, ο οποίος δεν βγήκε στο πλυντήριο.

Μην αγχώνεσαι άλλο όμως γιατί σου βρήκαμε πως μπορείς να απαλλαγείς με έναν τελείως ανέξοδο και καθόλου χρονοβόρο τρόπο. Ο σωτήρας σου λοιπόν σε αυτή την περίπτωση είναι το ξύδι. Τρίψε με λευκό αποσταγμένο ξύδι τις περιοχές της μασχάλης των λευκών ή ανοιχτόχρωμων ρούχων και στη συνέχεια πλύνε τα ρούχα σου όπως συνήθως.

Πριν τα βάλεις στο στεγνωτήριο ή πριν τα απλώσεις, έλεγξε εάν ο λεκές εξακολουθεί να υπάρχει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αν ναι, τρίψε ξανά την περιοχή με ξύδι και άφησε το ρούχο έξω στον ήλιο (που επίσης θα ξεθωριάσει τον λεκέ) για να στεγνώσει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.