ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Με αυτόν τον τρόπο θα αφαιρέσετε το λεκέ από σοκολάτα

Με αυτόν τον τρόπο θα αφαιρέσετε το λεκέ από σοκολάτα

Η αλήθεια είναι πως ο λεκές από σοκολάτα είναι από τους πιο δύσκολους κι επίμονους, που δε λέει να φύγει από τα ρούχα ή άλλα υφάσματα. Ειδικά, όταν ξεραθεί.

Κι εδώ κρύβεται το μυστικό, γιατί το πιο σημαντικό είναι να τον καθαρίσετε, αμέσως μόλις πέσει στο ύφασμα.

Δείτε, λοιπόν, παρακάτω πώς μπορείτε να καθαρίσετε το λεκέ σοκολάτας:

1. Βάλτε λίγο οινόπνευμα σε ένα βαμβακερό πανί και σκουπίστε το λεκέ όσο περισσότερο μπορείτε. Γυρίζετε το πανί συνεχώς βάζοντας οινόπνευμα και σκουπίζοντας το λεκέ μέχρι να μεταφερθεί όλη η σοκολάτα από το ύφασμα στο πανί.

2. Ανακατέψτε 1/4 κ.γ. απορρυπαντικό για τα πιάτα με 1 φλυτζάνι νερό. Βουτήξτε ένα βαμβακερό πανί στο μείγμα. Σκουπίστε τον λεκέ και επαναλάβετε την ίδια διαδικασία με πριν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

3. Για να αφαιρέσετε λεκέ σοκολάτας από οποιοδήποτε ύφασμα καναπέ κάντε ένα μείγμα με 1 κ.γ. απορρυπαντικό για τα πιάτα σε 1 φλ. χλιαρό νερό και βρέξτε με το διάλυμα ένα πανί. Ταμπονάρετε με το μείγμα το λεκέ χωρίς να τον τρίψετε. Διαλύστε 1 κ.σ. μαγειρική αμμωνία με 1/2 φλ. νερό και ταμπονάρετε και πάλι με ένα πανί τον λεκέ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.