ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Με αυτόν τον τρόπο θα απαλλαγείτε από την άσχημη μυρωδιά της σφουγγαρίστρας

Με αυτόν τον τρόπο θα απαλλαγείτε από την άσχημη μυρωδιά της σφουγγαρίστρας

Δυστυχώς, η δυσάρεστη μυρωδιά της σφουγγαρίστρας, είναι κάτι που απασχολεί τα περισσότερα νοικοκυριά. Με αποτέλεσμα, να ψάχνουμε «μανιωδώς» τρόπους να την αντιμετωπίσουμε.

Ακόμη και αν έχετε κάνει το σπίτι και τα πατώματά σας να αστράφτουν, πολλές φορές η προσπάθειά σας αφήνει πίσω της μια άσχημη μυρωδιά από την σφουγγαρίστρα.

Αντί να σκεφτείτε αμέσως να την αντικαταστήσετε, υπάρχει τρόπος να απαλλαγείτε από την άσχημη μυρωδιά και μάλιστα εύκολα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βρείτε υλικά που έχετε στα ντουλάπια σας.

Αρχικά, ξεπλύντε τη σφουγγαρίστρα σας με ζεστό νερό ειδικά αν την έχετε χρησιμοποιήσει πρόσφατα για να μαζέψετε γάλα, χυμό ή καφέ. Με αυτόν τον τρόπο θα ξεφορτωθείτε τα υπολείμματα που είναι υπεύθυνα για την άσχημη μυρωδιά της. Έπειτα, στραγγίξτε την καλά και αφήστε την να στεγνώσει σε ανοιχτό χώρο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη συνέχεια γεμίστε τον κουβά της με 1 λίτρο νερό και μπόλικο λευκό ξίδι. Αφήστε την να μουλιάσει για 30 με 40 λεπτά και θα έχετε μια σφουγγαρίστρα απολυμασμένη και καθαρή που δε θα μυρίζει καθόλου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.