ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ανδρική Μεγαλομαστία: Επιτέλους ήρθε στην Ελλάδα από τον πλαστικό Α.Γαϊτάνη η χειρουργική αντιμετώπισή της

Ανδρική Μεγαλομαστία: Επιτέλους ήρθε στην Ελλάδα από τον πλαστικό Α.Γαϊτάνη η χειρουργική αντιμετώπισή της

H μεγαλομαστία ή γυναικομαστία στους άνδρες είναι η πλέον ενοχλητική ορμονική διαταραχή για έναν άντρα. Η διαταραχή της ανάπτυξης των ανδρικών μαστών είναι ιδιαίτερα συχνή, με ποσοστό 65% στους έφηβους στις ηλικίες 12-15 ετών και 40% στους ενήλικους άνδρες.

Στους έφηβους εμφανίζονται διογκωμένοι οι μαστοί φυσιολογικά λόγω της υψηλής σχέσης οιστραδιόλης – τεστοστερόνης λόγω έναρξης της ανδροποίησης και υποχωρεί η διόγκωση μετά 2-3 χρόνια περίπου.

Το κοινωνικό πρόβλημα όσων πάσχουν από γυναικομαστία είναι κάτι παραπάνω από εμφανές, ένα πρόβλημα που συχνότατα δημιουργεί ανασταλτικές συμπεριφορές σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο.

Ο άνθρωπος που έφερε στην Ελλάδα κατόπιν δεκάδων περιστατικών που αντιμετώπισε επιτυχώς στο Λονδίνο, όπου εδρεύει η κλινική του στην Βρετανία, την ριζική αντιμετώπιση της γυναικομαστίας, είναι ο χειρουργός Απόστολος Γαϊτάνης: Ιατρείο Αθήνας – Βασ. Σοφίας 48, 1ος όροφος, πλησίον HILTON (στάση Μετρό Μέγαρο Μουσικής), Τηλ: 210 7222070

Πριν την επέμβαση ο Απόστολος Γαϊτάνης συστήνει εξετάσεις αίματος, ακτινογραφία θώρακος και μία καρδιολογική εκτίμηση.

Αφού διαγνωσθεί και αξιολογηθεί το πρόβλημα συνιστάται στην χειρουργική επέμβαση.

Οι τομές είναι σχεδόν αόρατες και καλύπτονται τέλεια λόγω της ανατομικής τους θέσης.

Η επιστροφή του άνδρα στο σπίτι του γίνεται την ίδια ή την επόμενη μέρα .

Η επίδεση μένει στο στήθος για δέκα περίπου ημέρες. Μετά το διάστημα αυτό αφαιρούνται και τα ράμματα.

Μετεγχειρητικά είναι απόλυτα λογικό η περιοχή του στήθους να παρουσιάζει μελανιές και οιδήματα, τα οποία μετά από 10 περίπου ημέρες υποχωρούν και αρχίζει να φαίνεται το τελικό αποτέλεσμα.

Μετά την επέμβαση ο ασθενής θα πρέπει να φορά ειδικό ελαστικό γιλέκο για ένα μήνα.

Οι ως άνω επεμβάσεις μπορούν να γίνουν με μέθη και τοπική αναισθησία ή με γενική νάρκωση ανάλογα με το μέγεθος του προβλήματος.

Η επέμβαση μπορεί να γίνει μετά την ηλικία των 17-18 ετών. Όσο μικρότερη είναι η ηλικία τόσο καλύτερα αναμένονται και τα αποτελέσματα. Επιπλέον για έναν νέο άνδρα σημαντικό ρόλο παίζει και το ψυχολογικό όφελος μαζί από την ενίσχυση της αυτοεκτίμησής του.

Η επέμβαση μπορεί να γίνει και στο ιατρείο της Καλαμάτας: Αριστομένους 53, Τηλ: 27210 29570.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι άνδρες μετά την επέμβαση, αλλάζουν κυριολεκτικά την ζωή τους, αφού αποκαθίσταται μια ορμονική ανωμαλία που τους έδινε μια αφύσικη εικόνα που δεν τους επέτρεπε να λειτουργούν στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, όπως πρέπει, ενώ ανανεώνει και την διάθεσή τους σε ότι αφορά την ενασχόληση με το επάγγελμά τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.