ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Οι 3+1 «άγνωστες» χρήσεις που έχει το οινόπνευμα

Οι 3+1 «άγνωστες» χρήσεις που έχει το οινόπνευμα

Έχετε αναρωτηθεί ποιες μπορεί να είναι οι τέσσερις «άγνωστες» χρήσεις που έχει το οινόπνευμα;

1. Απολύμανση των σφουγγαριών

Τα σφουγγάρια της κουζίνας αλλά και του μπάνιου γεμίζουν πολλά μικρόβια που μπορούν να…
απομακρυνθούν με οινόπνευμα. Βάλτε σε μια λεκανίτσα οινόπνευμα και μουλιάστε τα σφουγγάρια σας για 10 λεπτά.

2. Καθαρίστε τους καθρέφτες

Ο καθρέφτης του μπάνιου γεμίζει συνεχώς στίγματα τα οποία δεν φεύγουν με νερό. Μπορούν όμως να φύγουν πανεύκολα με λίγο οινόπνευμα και λίγο χαρτί κουζίνας.

3. Βγάλτε το λεκέ από μελάνι

Βάλτε μέσα σε μια λεκάνη το λερωμένο με μελάνι ρούχο και καλύψτε τον λεκέ με οινόπνευμα. Αφήστε το οινόπνευμα να δράσει για μερικά λεπτά και στη συνέχεια πιέστε πάνω στον λεκέ με λίγο χαρτί κουζίνας. Βάλτε το ρούχο με το λεκέ στο πλυντήριο και υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να εξαφανιστεί ο λεκές σας μια για πάντα.

4. Ανακουφιστείτε από τα τσιμπήματα

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ανακουφιστείτε από την ενοχλητική φαγούρα που προκαλεί το τσίμπημα ενός κουνουπιού βάζοντας πάνω του λίγο οινόπνευμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.