Τα 2+1 μυστικά για να γλιτώνετε τουλάχιστον 1 ώρα από τις δουλειές του σπιτιού

Τα 2+1 μυστικά για να γλιτώνετε τουλάχιστον 1 ώρα από τις δουλειές του σπιτιού

Όπως όλοι γνωρίζουμε, η καθαριότητα του σπιτιού δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση, καθώς πολλές φορές απαιτεί χρόνο και κόπο.

​Ειδικά, σε κάποια σημεία του σπιτιού που βρωμίζουν εύκολα και χρειάζεται περισσότερη προσπάθεια για να τα καθαρίσετε.

Ωστόσο και στην καθαριότητα υπάρχουν μερικά μικρά tips που μπορούν να σας λύσουν τα χέρια και να μειώσουν το χρόνο που απαιτείται για να καθαρίσετε.

​Δείτε τρία από αυτά…

Σόδα για το στρώμα

Ρίξτε λίγη μαγειρική σόδα πάνω στο στρώμα και στη συνέχεια τρίψτε ελαφρά με μια βούρτσα. Αφήστε τη σόδα να δράσει για δέκα λεπτά και έπειτα απλώς σκουπίστε με την ηλεκτρική σκούπα. Το στρώμα σας θα γίνει σαν καινούριο από άποψη καθαριότητας και θα έχετε αποφύγει οποιαδήποτε χρονοβόρα διαδικασία.

Καθαρίστε και γυαλίστε με Baby oil τις Inox συσκευές της κουζίνας σας

Πολλές φορές οι δαχτυλιές και οι μικρές βρωμιές δεν μπορούν να κρυφτούν από τις Inox συσκευές. Για να τις απομακρύνετε ρίξτε λίγες σταγόνες baby oil πάνω στη συσκευή που θέλετε να γυαλίσετε και έπειτα περάστε από πάνω με μια πετσέτα. Στη συνέχεια, επαναλάβετε από την άλλη μεριά του πανιού για να φύγει η πολλή γυαλάδα. Το πιο γρήγορο γυάλισμα που θα έχετε κάνει ποτέ και με ελάχιστο κόστος.

Εξαφανίστε τα σημάδια και τις δαχτυλιές από την τηλεόραση

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για να γυαλίζει ακόμα και η τηλεόρασή σας, βάλτε μια μικρή ποσότητα βαζελίνης στα επίμαχα σημεία και στη συνέχεια τρίψτε απαλά με ένα πανάκι από μικροϊνες. Έτσι, όχι μόνο θα γυαλίσει η οθόνη, αλλά και θα καλύψει τυχόν γραντζουνιές. Επίσης με αυτό τον τρόπο δημιουργείτε ένα, ας πούμε φίλτρο, το οποίο εμποδίζει να ξαναγίνουν γρήγορα δαχτυλιές. Άρα λιγότερος χρόνος στο επόμενο καθάρισμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.