ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Φλούδα πορτοκαλιού: Δέκα χρήσεις της που δεν πήγαιναν ποτέ στο μυαλό σας (βίντεο)

Φλούδα πορτοκαλιού: Δέκα χρήσεις της που δεν πήγαιναν ποτέ στο μυαλό σας (βίντεο)

Το πορτοκάλι το καταναλώνουμε κάθε εποχή του χρόνου και είναι ένα από τα πιο δημοφιλή φρούτα στον κόσμο.

Τα οφέλη του πορτοκαλιού για την υγεία είναι πολλά. Φημίζεται για την πολύτιμη βιταμίνη C που μας δίνει, ταυτόχρονα όμως είναι πλούσιο και σε άλλα θρεπτικά συστατικά όπως φυλλικό οξύ και κάλιο.

Εκτός από τα οφέλη του στον οργανισμό όμως, το πορτοκάλι και συγκεκριμένα οι φλούδες του, μπορούν να μας φανούν πολύ χρήσιμες και στη φροντίδα του σπιτιού. Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε δέκα χρήσεις της φλούδας πορτοκαλιού που πιθανότατα δεν σας περνούσαν από το μυαλό.

Πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε το πορτοκάλι για να μοσχοβολάει ο χώρος σας; Πώς για να κρατήσετε τα έντομα μακριά και πώς για να δημιουργήσετε ένα φυσικό καθαριστικό για το σπίτι;

Δείτε παρακάτω όλους τους λόγους για τους οποίους δεν θα πετάξετε ποτέ ξανά τις φλούδες από τα πορτοκάλια.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=5&v=Cc0DnsQ4Pec&feature=emb_title

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.