ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

4+1 χρήσεις που έχει το baby oil και σίγουρα δεν τις γνωρίζατε

4+1 χρήσεις που έχει το baby oil και σίγουρα δεν τις γνωρίζατε

Το γνωστό σε όλους baby oil γνωρίζατε πως πέρα από τα μωράκια μας, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για σκοπούς ομορφιάς;

​Δες παρακάτω τις πέντε χρήσεις του baby oil και μη διστάσεις να το εντάξεις κι εσύ στη ρουτίνα ομορφιάς σου:

Μαλλιά

Θέλεις να δώσεις ένα τέλος στις ταλαιπωρημένες άκρες των μαλλιών σου; Κάθε βράδυ, πριν πέσεις για ύπνο, βάζε στις άκρες λίγο baby oil και κοιμήσου με αυτό. Το πρωί που θα ξυπνήσεις θα έχεις τα πιο απαλά και ενυδατωμένα μαλλιά, που είχες ποτέ.

Ντεμακιγιάζ

Ξέμεινες από το γαλάκτωμά σου; Κανένα πρόβλημα. Μερικές σταγόνες baby oil πάνω σε ένα cotton pad αρκούν για να αφαιρέσουν όλο το make up από το πρόσωπό σου. Άσε που έτσι θα ενυδατώσεις και το δέρμα σου. Προσοχή, όμως! Μην το χρησιμοποιείς σε καθημερινή βάση, διότι ίσως και να αισθανθείς μια έξτρα λιπαρότητα.

Νύχια

Προτού ξεκινήσεις να κάνεις ένα DIY μανικιούρ ή πεντικιούρ, άλειψε με λίγο baby oil την περιοχή γύρω από τα νύχια. Θα δεις πως σε χρόνο dt θα μαλακώσουν τα πετσάκια και θα είναι πολύ εύκολο να τα αφαιρέσεις.

Αποτρίχωση με κερί

Αν έχασες ή ξέμεινες από τα ειδικά μαντηλάκια που αφαιρούν το κερί αποτρίχωσης, δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς. Με λίγες σταγόνες baby oil θα απομακρύνεις όλα τα υπολείμματα κεριού και θα έχεις το πιο βελούδινο δέρμα που είχες ποτέ.

Πέλματα

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έχεις άγριες φτέρνες; Άπλωσε λίγο baby oil, βάλε κάλτσες και άσε το να δράσει όλη τη νύχτα ή όλη την ημέρα. Μόλις βγάλεις τις κάλτσες θα δεις πως το δέρμα σου σε αυτήν την περιοχή θα είναι απαλό, όπως των μωρών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.