Δείτε πως θα κάνετε τα πλακάκια του μπάνιου να αστράφτουν με σπιτικά υλικά

Δείτε πως θα κάνετε τα πλακάκια του μπάνιου να αστράφτουν με σπιτικά υλικά

Τώρα που μένετε σπίτι εξαιτίας του δεύτερου lockdown έχετε περισσότερο χρόνο προκειμένου να ασχοληθείτε με δουλειές του σπιτιού. Μία εξ αυτών είναι και το σχολαστικό καθάρισμα στα πλακάκια του μπάνιου.

Επίσης, μπορείτε να πειραματιστείτε φτιάχνοντας μόνες καθαριστικά με υλικά που έχετε στο σπίτι. Ακόμη και τα πλακάκια μπορείτε να τα καθαρίσετε με σπιτικό μείγμα και μάλιστα με θαυμαστά αποτελέσματα.

Τι θα χρειαστείτε:

-1/2 φλ. καθαριστικό πιάτων

-1 κ.σ. μαγειρική σόδα

-3-4 σταγόνες αιθέριο έλαιο

-Λίγο οξυζενέ

Τι κάνετε:

Ανακατέψτε πολύ καλά τα υλικά έτσι ώστε να πάρουν τη μορφή μιας αραιής πάστας. Βουτήξτε το σφουγγάρι στην πάστα και αρχίστε να τρίβετε τα πλακάκια του μπάνιου σας.

Αν αντιμετωπίζετε δυσκολία με επίμονους λεκέδες, ειδικά στους αρμούς, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια παλιά οδοντόβουρτσα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αφήστε την πάστα να δράσει για μερικά λεπτά και μετά ξεπλύνετε με νερό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.