Οι τρόποι για να αφαιρέσεις χωρίς κόπο το λεκέ από σοκολάτα

Οι τρόποι για να αφαιρέσεις χωρίς κόπο το λεκέ από σοκολάτα

Ο λεκές από σοκολάτα, είναι σίγουρα από τους πιο δύσκολους που μπορεί να συμβούν , ωστόσο, μην ανησυχείς, γιατί υπάρχει ένας τρόπος να το καθαρίσεις αποτελεσματικά.

Εάν ο λεκές έγινε πάνω στο τζιν παντελόνι σου, μπορείς να το βάλεις σε μία πλαστική σακούλα και να το τοποθετήσεις στην κατάψυξη για λίγες ώρες. Μην τρίψεις τη σοκολάτα, γιατί το πιθανότερο είναι να την απλώσεις σε ακόμη μεγαλύτερη επιφάνεια.

​Όταν βγάλεις το παντελόνι σου από την κατάψυξη, ξεκόλλησε με ένα κουτάλι τη σοκολάτα που έχει σφίξει, αλλά όχι με πολλή δύναμη. Στη συνέχεια, τρίψε το σημείο με ένα μαλακό πανί ή ένα σφουγγάρι αφού πρώτα το έχεις βουτήξει σε χλιαρό νερό με απορρυπαντικό. Τρίψε ελαφρά τον λεκέ και ξέπλυνε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αν ο λεκές έχει δημιουργηθεί σε έπιπλο ή χαλί, θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις ένα βαμβακερό πανί, να ρίξεις σε αυτό οινόπνευμα και να σκουπίσεις τον λεκέ ταμποναριστά, γυρνώντας το πανί από την καθαρή πλευρά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.