ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Πώς δεν θα θολώνουν τα γυαλιά σου όταν φοράς μάσκα

Πώς δεν θα θολώνουν τα γυαλιά σου όταν φοράς μάσκα

Η μάσκα έχει μπει στη ζωή μας εξαιτίας του κορωνοϊού, όμως μέχρι και σήμερα πολλά άτομα που φοράνε γυαλιά ταλαιπωρούνται διότι θολώνουν.

Για να αποφύγεις αυτήν την δυσάρεστη κατάσταση, λοιπόν, και να μην εκνευρίζεσαι ή δυσανασχετείς κάθε λίγο και λιγάκι δες τι μπορείς να κάνεις για να αποφύγεις όσο το δυνατόν περισσότερο το θόλωμα των φακών στα γυαλιά σου.

Τοποθέτησε ένα χαρτομάντιλο εσωτερικά της μάσκας

Δίπλωσε ένα χαρτομάντιλο σε σχήμα ορθογώνιου και τοποθέτησέ από την εσωτερική πλευρά της μάσκας στο πάνω μέρος της. Το χαρτομάντιλο θα απορροφά την υγρασία που δημιουργείται από την ανάσα σου και έτσι τα γυαλιά σου δεν θα θολώνουν.

Πλύνε τα γυαλιά σου με σαπουνόνερο

Πριν φορέσεις τα γυαλιά σου πλύνε τα καλά με υγρό σαπούνι πιάτων και νερό. Στέγνωσέ τα καλά με ένα χαρτομάντιλο ή ένα πανάκι μικροϊνών. Μπορεί η συγκεκριμένη λύση να μην είναι παντοτινή, ωστόσο, θα σε βοηθήσει να βλέπεις καλά για κάποιες ώρες. Η συγκεκριμένη τεχνική δημιουργεί μια μεμβράνη στους φακούς των γυαλιών σου η οποία εμποδίζει όλα εκείνα τα στοιχεία που δημιουργούν την υγρασία. Την ίδια δουλειά κάνουν και προϊόντα που θα βρεις στο εμπόριο, όπως, ειδικά αντιθαμβωτικά μαντιλάκια, σπρέι ή τζελ.

Τοποθέτησε τη μάσκα κοντά στα μάτια σου

Φόρεσε τη μάσκα όσο πιο κοντά γίνεται στα μάτια σου και τοποθέτησε τα γυαλιά σου πάνω από αυτήν ή δοκίμασε να προσαρμόσεις τα γυαλιά σου λίγο πιο μακριά από το πρόσωπό σου -οι σκελετοί με στηρίγματα στη μύτη βοηθούν περισσότερο. Έτσι, ο θερμός αέρας θα μπορεί να διαφύγει, χωρίς να «παγιδευτεί» μεταξύ των γυαλιών και του προσώπου σου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.vimeo.com/500876670

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.