ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Τα τρία προϊόντα καθημερινής χρήσης που έχουν ημερομηνία λήξης

Τα τρία προϊόντα καθημερινής χρήσης που έχουν ημερομηνία λήξης

Είναι ήδη ευρέως γνωστό πως στο σπίτι υπάρχουν διάφορα προϊόντα τα οποία έχουν ημερομηνία λήξης με αποτέλεσμα να την ελέγχουμε και όταν λήξουν να τα πετάμε.

​Υπάρχουν, όμως και άλλα προϊόντα ή αντικείμενα που επίσης λήγουν κάποια στιγμή, αλλά λόγω της φύσης τους, ενδεχομένως δεν μας πάει το μυαλό ποια είναι αυτά.

Δείτε παρακάτω:

Αθλητικά παπούτσια

Ναι, ακούγεται περίεργο, αλλά και τα παπούτσια και δη τα αθλητικά έχουν και αυτά… ημερομηνία λήξης. Μάλιστα, επειδή τα συγκεκριμένα τα φοράμε περισσότερο και μάλιστα σε αθλητικές δραστηριότητές, είναι περισσότερο «εκτεθειμένα» στο να καταστραφούν γρηγορότερο. Μάλιστα, σε αυτή την περίπτωση θα σας δημιουργήσουν προβλήματα, οπότε καλό είναι να τα αντικαθιστάτε.

Οδοντόβουρτσα

Εννοείται πως έχει ημερομηνία λήξης και σίγουρα θα το έχετε ακούσει ξανά. Μάλιστα, όπως τονίζουν οι ειδικοί, θα πρέπει να αντικαθίστανται μετά το πρώτο τρίμηνο ή νωρίτερα αν έχουν ξεκινήσει να ξεφτίζουν οι τρίχες.

Βούρτσα μαλλιών

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κι, όμως, η βούρτσα μαλλιών έχει και αυτή ημερομηνία λήξης και σε καμιά περίπτωση δεν κρατά για μια ζωή. Συγκεκριμένα, η βούρτσα συλλέγει τα «νεκρά» μαλλιά σου και προϊόντα styling, μειώνοντας την απόδοσή της στο βούρτσισμα, ενώ – και είναι το πιο σημαντικό – τα κατάλοιπα που έχει πάνω της, μεταφέρονται στο τριχωτό της κεφαλής, με αποτέλεσμα να ερεθιστεί και να έχετε στη συνέχεια φαγούρα ακόμη και ερυθρότητα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.